Zaporizhzhya. Εμπειρογνώμονες του ΔΟΑΕ θα αξιολογήσουν τη ζημιά που προκάλεσε το Κίεβο στον πυρηνικό σταθμό

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
 
Ρώσος στρατιώτης στο έδαφος του πυρηνικού σταθμού Zaporozhye - RIA Novosti, 1920, 20/11/2022
ΑΛΦΕΙΟΣ : Καθ’ ομολογία του επικεφαλής του ΔΟΑΕ, Ραφαέλ Γκρόσι, οι προχθεσινές επιθέσεις ήταν σκόπιμες και στοχευμένες και προέτρεψε να σταματήσει η τρέλα !! Πως όμως;; Ένας Γάλλος ψυχολόγος κοίταξε την ψυχή του Ζελένσκι και τρομοκρατήθηκε !! “μπορούμε να μιλάμε για τρέλα” !! Άρα, η ανθρωπότητα κινδυνεύει άμεσα με ολική καταστροφή, επειδή κάποιοι στηρίζουν έναν τρελό που συμπεριφέρεται όπως ο Χίτλερ !!
.
Το ρωσσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής έριξαν περισσότερες από 20 οβίδες πυροβολικού μεγάλου διαμετρήματος στο έδαφος του ZNPP, καθώς και στη γραμμή μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας που το τροφοδοτεί. Η κατάσταση ραδιενέργειας στην περιοχή του σταθμού παραμένει κανονική, όπως μεταδίδει το πρακτορείο RIA Novosti.
.
Σήμερα Δευτέρα, οι ειδικοί του ΔΟΑΕ θα εκτιμήσουν τις ζημιές από τον τελευταίο βομβαρδισμό του πυρηνικού σταθμού του Ζαπορόζιε από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, εάν η κατάσταση το επιτρέπει, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του οργανισμού Ραφαέλ Γκρόσι στον αέρα του γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού BFMTV.
.
“Απ’ ό,τι βλέπουμε, οι αντιδραστήρες δεν επηρεάστηκαν, τα χτυπήματα άγγιξαν τις περιοχές όπου αποθηκεύονται νέα και αναλωμένα καύσιμα. Οι ειδικοί μας, αν είναι δυνατόν, θα αξιολογήσουν την κατάσταση στον σταθμό νωρίς αύριο το πρωί”, είπε χθες ο Γκρόσι.
.
Σύμφωνα με τον Γκρόσι, τέτοιες επιθέσεις στον σταθμό δεν έχουν γίνει από το καλοκαίρι, ήταν σκόπιμες και στοχευμένες.
.
«Αυτό δείχνει μια προφανή περιπλοκή της κατάστασης και το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι το πυρηνικό εργοστάσιο είναι ένας νόμιμος στρατιωτικός στόχος, κάτι που είναι αδιανόητο», τόνισε ο επικεφαλής της MGATAE.
.
Προέτρεψε «να σταματήσει η τρέλα», σημειώνοντας ότι η επιδείνωση της κατάστασης μπορεί να οδηγήσει σε πυρηνικό επεισόδιο με σοβαρές συνέπειες.
…………………………
Σχετικά για τον πυρηνικό σταθμό Zaporizhzhya
.
Και για τον τρελό Ζελένσκι

……………………………………………………………………………………