Καταρ-αμένο Μουντιάλ !! Αμαυρώθηκε και με απόπειρα δωροδοκίας ;; , εκτός από τις απαγορεύσεις ;;

News ΚΟΣΜΟΣ

Που είναι οι κυρώσεις για το Κατάρ; Το Μουντιάλ δεν θα έπρεπε να διοργανώνεται εκεί διπρόσωποι,υποκριτές και άτιμοι, σάπια φάρα…

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr , την στιγμή που όλος ο πλανήτης προετοιμαζόταν για την πρεμιέρα του Μουντιάλ, η ανάρτηση του δημοσιογράφου Αμτζάντ Ταχά «τάραξε τα νερά», καθώς έκανε λόγο για απόπειρα δωροδοκίας οκτώ ποδοσφαιριστών του Ισημερινού προκειμένου να χάσουν στην εναρκτήρια αναμέτρηση απέναντι στο Κατάρ. !!!

Στην ανάρτησή του έγραψε: «Αποκλειστικό: Το Κατάρ δωροδόκησε οκτώ παίκτες του Ισημερινού με 7,4 εκατομμύρια δολάρια για να χάσουν το παιχνίδι της πρεμιέρας (1-0 στο 2ο ημίχρονο). Πέντε άτομα από το Κατάρ και το Εκουαδόρ το επιβεβαίωσαν. Ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες είναι ψευδείς. Ελπίζουμε ότι η κοινοποίηση αυτού θα επηρεάσει το αποτέλεσμα και δεν θα υπάρχει χρηματισμός. Ο κόσμος πρέπει να αντιταχθεί στη διαφθορά της FIFA». Ακόμα και ο ίδιος ο δημοσιογράφος δεν θέλησε να πιστέψει την πληροφορία που είχε, όμως το σίγουρο είναι ότι έτσι θόλωσε ακόμα περισσότερο η εικόνα που είχαν οι φίλαθλοι για το φετινό Μουντιάλ.

…………………………………………………………………………………………….