Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

ΗΠΑ. Χαμός κατά του Ομπάμα. Διέκοψαν την ομιλία του. Τον κατηγόρησαν για το πραξικόπημα του Μαϊντάν το 2014 ! (vid twit)

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ο Ομπάμα βομβάρδισε επτά χώρες, ξεκίνησε τον πόλεμο της γενοκτονίας στη Συρία και την ευρωπαϊκή προσφυγική κρίση. Αύξησε την ανάπτυξη στρατευμάτων στο Αφγανιστάν. Και ο νέγρος Ομπάμα μετέτρεψε τη Λιβύη σε ανοιχτό σκλαβοπάζαρο για τους νέγρους.

Με την απομάκρυνση του Ghadaffi, το βύσμα τραβήχτηκε επίσης από την Αφρική που εμπόδισε τη μετανάστευση στην Ευρώπη και η χώρα εξακολουθεί να είναι σήμερα ένα μαχητικό κουβάρι πολέμαρχων.

Ο Καντάφι απομακρύνθηκε για επιτυχία –

Ο σοσιαλισμός με εθνικιστική τροπή λειτουργεί!

Ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ που τραβάει τα νήματα στα παρασκήνια, κανείς δεν πιστεύει ότι ο γεροντικός Μπάιντεν είναι ο πρόεδρος.

 H ομιλία κατέστη αδύνατη από ακτιβιστές της ειρήνης.

Ο Ομπάμα κατηγορήθηκε σωστά για το πραξικόπημα του Μαϊντάν το 2014.

Συνεχίζοντας το dissident-one κατηγορεί τον Ομπάμα ότι είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας πολέμου των τελευταίων δεκαετιών και εξακολουθεί να είναι ελεύθερος.

…………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ : Γράφαμε πρόσφατα Η Λιβύη είναι διχασμένη μετά την εξέγερση του 2011 που υποστηρίχθηκε από το ΝΑΤΟ κατά του Μοαμάρ Καντάφι. Μια ατιμώρητη εγκληματική ενέργεια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Καντάφι από μια αγέλη υπανθρώπων. Μια δολοφονία για την οποία πανηγύρισε έξαλλα το υβρίδιο Hillary Clinton … Και έκτοτε στη Λιβύη επικρατεί το χάος …

Δείτε ΕΔΩ τα βίντεο του έξαλλου πανηγυρισμού της Clinton , και της δολοφονίας του Μουαμάρ Καντάφι , του μοναδικού ηγέτη που κατάφερε και ένωσε τις φατρίες στην πατρίδα του και στα χρόνια του ήταν ένα κράτος που γνώρισε τεράστια ανάπτυξη και ευημερία , ενώ έφτασε στο σημείο να έχει μηδενικό δημόσιο χρέος , σχεδόν είχε εκμηδενιστεί η αγραμματοσύνη , μεγάλα έργα όπως το τεράστιο κανάλι ύδρευσης της Λιβύης ( στο οποίο , τότε , όπως και σε άλλα έργα , συμμετείχε και η ελληνική κατασκευαστική εταιρεία ΕΔΟΚ ΕΤΕΡ όπου εργάστηκαν πολλοί Έλληνες ) , χτίστηκαν σπίτια για κάθε Λίβυο , χτίστηκαν νοσοκομεία , δρόμοι , ενώ από την εξόρυξη και πώληση του πετρελαίου , κάθε Λίβυος έπαιρνε μέρισμα από τα κέρδη !!!

Αυτό όμως που ενόχλησε κυρίως τους παγκοσμιοποιητές ήταν η προσπάθεια του Μουαμάρ Καντάφι να ενώσει όλη την Αφρική σε μια Αφρικανική Οικονομική Ένωση με τη δημιουργία μιας τράπεζας που θα είχε ένα κοινό νόμισμα για όλες τις αφρικανικές χώρες !!!

Διαθήκη Καντάφι:”…Ας γνωρίζουν οι ελεύθεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ότι θα μπορούσαμε να παζαρέψουμε και να πουλήσουμε τον αγώνα μας σε αντάλλαγμα με προσωπική ασφάλεια και μια σταθερή ζωή…”

«Αυτή είναι η διαθήκη μου.
Εγώ ο Muammar bin Mohammad bin Abdussalam bi Humayd bin Abu Manyar bin Humayd bin Nayil al Fuhsi Gaddafi ορκίζομαι ότι δεν υπάρχει άλλος Θεός εκτός του Αλλάχ και ότι ο Mohammad είναι ο προφήτης του θεού, μακάριος να είναι. Υπόσχομαι ότι θα πεθάνω σαν Μουσουλμάνος.
Όταν θα σκοτωθώ θα ήθελα να με θάψουν σύμφωνα με τις μουσουλμανικές παραδόσεις, με τα ρούχα που φόραγα την στιγμή του θανάτου μου και το σώμα μου χωρίς να έχει καθαριστεί, σε νεκροταφείο στη Σύρτη κοντά στην οικογένειά μου και τους συγγενείς.
Θέλω η οικογένειά μου ιδιαίτερα οι γυναίκες και τα παιδιά να τύχουν καλής μεταχείρισης μετά το θάνατό μου.
Ο Λιβυκός λαός πρέπει να προστατέψει την ταυτότητά του, τα επιτεύγματά του, την ιστορία του και τη θαυμαστή εικόνα των προγόνων του και των ηρώων του. Ο λαός της Λιβύης δεν πρέπει να εγκαταλείψει τις θυσίες των ελεύθερων και των καλύτερων ανθρώπων του.
Καλώ όλους τους υποστηρικτές μου να συνεχίσουν την αντίσταση και να πολεμήσουν κάθε ξένο επιτιθέμενο κατά της Λιβύης, σήμερα, αύριο και για πάντα.
Ας γνωρίζουν οι ελεύθεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ότι θα μπορούσαμε να παζαρέψουμε και να πουλήσουμε τον αγώνα μας σε αντάλλαγμα με προσωπική ασφάλεια και μια σταθερή ζωή.
Λάβαμε πολλές προσφορές για αυτό αλλά διαλέξαμε να είμαστε στην εμπροσθοφυλακή του αγώνα και της αντιπαράθεσης θεωρώντας αυτό ως παράσημο του καθήκοντος και της τιμής.
Ακόμη και εάν δεν νικήσουμε αμέσωςθα δώσουμε παράδειγμα για τις επόμενες γενεές ότι επιλέγοντας να προστατεύσουμε τη χώρα είναι τιμή ενώ το ξεπούλημα είναι η μεγαλύτερη προδοσία που η ιστορία θα θυμάται για πάντα παρά τις προσπάθειες άλλων να πείσουν για το αντίθετο».
Muammar al Fuhsi Gaddafi
Ηγέτης του Επαναστατικού Συμβουλίου της Λιβύης

………………..

……………………………………………………………………………………………..