Αμερικανός βουλευτής: Η Ρωσσία πρέπει να καταστραφεί για την Ορθοδοξία και τις παραδοσιακές της αξίες !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ

Τζέιμι Ράσκιν. Εικονογράφηση: souzveche.ru

ΑΛΦΕΙΟΣ : Η εκμετάλλευση της “θρησκείας” και η μεταχείρισή της ως “όπλο” κατά της πολιτικής, συνεχίζει να υποδαυλίζει τα “πάθη” που καίνε τη λογική, από τότε που εμφανίστηκαν οι αβρααμικές θρησκείες !!

Αργότερα, τον Μεσαίωνα, μετά τον Λούθηρο που θυροκόλλησε τις 95 Θέσεις-απόψεις του ( κι αυτές για την “θρησκεία” ) , ακολούθησε ο Τριακονταετής πόλεμος που υπήρξε ο τελευταίος σημαντικός χριστιανοθρησκευτικός πόλεμος αλλά και ο χειρότερος πόλεμος στην  Ευρώπη. Μετά από αυτόν υπήρξαν θρησκευτικές συγκρούσεις, αλλά όχι πανευρωπαϊκοί πόλεμοι, που συνεχίζονται καθώς ο θρησκευτικός διχασμός στην Ιρλανδία μέχρι σήμερα δεν έχει τελειώσει

Η μετατροπή της πολιτικής αντιπαράθεσης σε “θρησκευτική μάχη” παρατηρήθηκε αυτές τις ημέρες και στη Βραζιλία, όπου οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι μετέτρεψαν τις εκλογές σε “ιερό πόλεμο” στη μάχη της θρησκευτικής ψήφου !!

Κι έρχεται τώρα, ο αμερικανός βουλευτής Jamin Ben Raskin που γεννήθηκε σε μια εβραϊκή οικογένεια, να υποδαυλίσει κι αυτός το κάψιμο της λογικής, με το “γνώριμο όπλο της θρησκείας” και όχι μόνο !! Το τραβάει ακόμα πιο πέρα, δηλώνοντας ότι ο πόλεμος κατά της Ρωσσίας είναι δικαιολογημένος, αφού η Μόσχα «είναι πλέον το παγκόσμιο κέντρο αντιφεμινιστικού, αντι-gay, αντιτρανσφυλικού μίσους» !!! ( Περιέργως αυτές οι “αξίες” βρίθουν στα γνωστά “βιβλικά γραφτά” ) …

…………………………………………

Αμερικανός βουλευτής: Η Ρωσσία πρέπει να καταστραφεί για την Ορθοδοξία και τις παραδοσιακές της αξίες

Η Ρωσσία πρέπει να καταστραφεί με κάθε κόστος, καθώς είναι μια ορθόδοξη χώρα με παραδοσιακές αξίες. Αυτό δήλωσε ο Αμερικανός Δημοκρατικός Κογκρέσος Τζέιμι Ράσκιν, σύμφωνα με το Fox News.

«Η Ρωσσία είναι μια ορθόδοξη χώρα που δηλώνει παραδοσιακές αξίες. Γι’ αυτό πρέπει να καταστραφεί, ανεξάρτητα από το τίμημα που πληρώνουν οι ΗΠΑ γι’ αυτό». είπε ο Ράσκιν.

Νωρίτερα, ο Τζέιμι Ράσκιν είχε δηλώσει ότι ο πόλεμος κατά της Ρωσσίας είναι δικαιολογημένος, αφού η Μόσχα «είναι πλέον το παγκόσμιο κέντρο αντιφεμινιστικού, αντι-gay, αντιτρανσφυλικού μίσους».

Όπως ανέφερε η EADaily , ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν θα επέτρεπε μια σύγκρουση στην Ουκρανία, αν ήταν επικεφαλής του κράτους. Επιπλέον, ο Τραμπ είναι βέβαιος ότι αν ήταν πρόεδρος, «ο Πούτιν δεν θα το έκανε ποτέ », γιατί ο ίδιος «γνωρίζει» καλά τον Ρώσο ηγέτη.

ΕΑdaily

………………………………………………………………………………………………