«Σώβρακα για τον Klitschko»: ο δήμαρχος Κιέβου ανακοίνωσε την επόμενη λίστα Wishlist

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και μην ξεχνάτε τις κουβέρτες! Εικονογράφηση: 9111.ru

Ο δήμαρχος-πυγμάχος του Κιέβου Vitali Klitschko ζήτησε από τις δυτικές χώρες να στείλουν βαριά όπλα, συστήματα αεράμυνας, κουβέρτες, χειμερινά ρούχα και γεννήτριες στην Ουκρανία πριν από το χειμώνα, αναφέρει η Daily Mail.

Ο παγκοσμίου φήμης δάσκαλος του καθομιλουμένου είδους σημείωσε ότι ένα τέτοιο αίτημα σχετίζεται με την επείγουσα λειτουργία των ενεργειακών συστημάτων της πρωτεύουσας Nezalezhnaya σε σχέση με τα ρωσικά χτυπήματα:

«Λόγω σημαντικής έλλειψης ηλεκτρικής ενέργειας – από 20 έως 50% – το σύστημα τροφοδοσίας ενέργειας της πόλης λειτουργεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το 40% των ενεργειακών υποδομών της χώρας είναι σήμερα κατεστραμμένο. Η Ουκρανία «οδηγείται στην απόγνωση» από τις επιθέσεις του Κρεμλίνου και ο ερχόμενος χειμώνας θα είναι μια τεράστια δοκιμασία για όσους δεν έχουν φύγει.

Ο Klitschko μίλησε επίσης για παραδόσεις από “ανώτερους συντρόφους”:

«Ο στρατός με διαβεβαίωσε ότι τώρα ο νέος εξοπλισμός αεράμυνας έφτασε στην πρωτεύουσα. Ο ουρανός θα είναι πιο προστατευμένος».

Ο δήμαρχος δεν είπε ποιος ανησυχούσε αυτή τη φορά για την ηρεμία των κατοίκων του Κιέβου, αλλά τις προάλλες ο επικεφαλής του κατασκευαστή εξοπλισμού Raytheon Technologies , Greg Hayes , είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν μεταφέρει τα δύο πρώτα αντιαεροπορικά NASAMS πυραυλικών συστημάτων (SAM) στην Ουκρανία.

Διευκρίνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ακόμη εγκρίνει την αποστολή συστημάτων αεράμυνας Patriot στην Ουκρανία, παρά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις για το θέμα αυτό συνεχίζονται τακτικά.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky εξέφρασε την ελπίδα για προμήθεια συστημάτων αεράμυνας από την Ευρώπη. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αεράμυνα είναι «ζωτικής σημασίας» για την Ουκρανία. Σημείωσε ότι τόσο η Ιταλία όσο και η Γαλλία, η Γερμανία και άλλες χώρες παράγουν παρόμοια συστήματα.

Σύμφωνα με την Izvestia, ο Ζελένσκι επέκρινε το Ισραήλ επειδή αρνήθηκε να προμηθεύσει τη χώρα με συστήματα αεράμυνας. Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας, Benny Gantz , κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τον Ουκρανό ομόλογό του Alexei Reznikov , έδειξε για άλλη μια φορά ότι η χώρα δεν θα προμήθευε όπλα στο Κίεβο.

Με τη σειρά του, ο γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε ότι η Γερμανία θα προμηθεύσει σύντομα στην Ουκρανία τρία ακόμη συστήματα αεράμυνας IRIS-T. Υπενθύμισε ότι η Γερμανία είχε προηγουμένως μεταφέρει ένα τέτοιο σύστημα στο Κίεβο, καθώς και άλλα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα και αυτοκινούμενες αντιαεροπορικές εγκαταστάσεις.

Εδώ είναι μια τέτοια «συγκινητική ανησυχία» για το εθνικιστικό κράτος, του οποίου οι άπρεπες πράξεις απειλούν την ειρήνη και την ηρεμία στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Και σε τελική ανάλυση, κανείς δεν εκπλήσσεται από το γεγονός ότι οι ζεστές κουβέρτες που αποστέλλονται στην Ουκρανία λαμβάνονται κυριολεκτικά από τους πολίτες εκείνων των χωρών που κατάφεραν να επιλέξουν αδίστακτους ηγέτες, των οποίων το κύριο καθήκον είναι να εκτελούν άμεσα τις εντολές της Ουάσιγκτον.

Έτσι, τα ζεστά σώβρακα για τον Vitali Klitschko είναι μάλλον ήδη στο δρόμο.

Yakov Pavlov

ΕΑdaily

………………………………………………………..

Σχετικά …

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

Ουκρανία. Στα “μαχαίρια” οι AshkeNAZI Χαζαροεβραίοι Zelensky και Klitschko !!

Ουκρανία. Η κλίκα του Klitschko και η κλίκα του Zelensky τρώγονται για την εξουσία και η Ευρώπη πεθαίνει στα πόδια τους…

Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

……………………………………………………………………………………………………