Η Ukrovermacht υφίσταται πολύ μεγάλες απώλειες στην περιοχή της Χερσώνας !!

News
Το έργο των πυροβολικών στην κατεύθυνση Kherson - RIA Novosti, 1920, 23/10/2022
© RIA Novosti / Ivan Rodionov Το έργο των πυροβολητών στην κατεύθυνση Kherson. Φωτογραφία αρχείου
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας υφίστανται μεγάλες απώλειες στην κατεύθυνση της Χερσώνας, δήλωσε ο Στρεμούσοφ

Stremousov: όλες οι επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην αμυντική γραμμή στην περιοχή Kherson αποκρούστηκαν

ΣΙΜΦΕΡΟΠΟΛ, 23 Οκτωβρίου – RIA Novosti. Ο ουκρανικός στρατός υφίσταται απώλειες στις μάχες στην κατεύθυνση της Χερσώνας, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης Κίριλ Στρεμούσοφ.
.
«Η Ukrovermacht υφίσταται πολύ μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram .
.
Ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό στην περιοχή Kherson - RIA Novosti, 1920, 21/10/2022
.
Σύμφωνα με τον πολιτικό, «όλα είναι αμετάβλητα» στα μέτωπα – τα ρωσικά στρατεύματα με συμμάχους αποκρούουν όλες τις επιθέσεις.
.
Τα Σαββατοκύριακα, οι κάτοικοι της Χερσώνας συνεχίζουν να απομακρύνονται από τη δεξιά προς την αριστερή όχθη του Δνείπερου . Σύμφωνα με την τοπική στρατιωτική-πολιτική διοίκηση, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προετοιμάζονται για αντεπίθεση.
.
Το βράδυ της Παρασκευής, ουκρανικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση με πυραύλους σε διάβαση αμάχων στη Χερσώνα. Σύμφωνα με τις αρχές, χρησιμοποιήθηκαν πύραυλοι διασποράς του αμερικανικού MLRS HIMARS, γεμισμένοι με στοιχεία κατακερματισμού για μεγαλύτερη καταστροφική επίδραση.
Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένης της διευθύντριας του τηλεοπτικού καναλιού Tavria, η οποία, σύμφωνα με άλλη αξιωματούχο της Χερσώνας , Ekaterina Gubareva , εργαζόταν στο παρελθόν για το ρωσικό κανάλι Moscow 24, RT και στην κυβέρνηση της Μόσχας . 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων ο εικονολήπτης Ruslan Voskresensky, ο ανταποκριτής Konstantin Mochar και η δημοσιογράφος Vlada Lugovskaya.
.
Στρατιώτης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων - RIA Novosti, 1920, 22/10/2022

………………………………………………………………………………………