Το λιμάνι του Αμβούργου, η COSCO και η παρθενογένηση

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα μας ξεπαρθενιάσουν το κορίτσι, φωνάζουν οι μέν, να το πάρεις το κορίτσι, να το πάρεις οι δε, θα έγραφε ο αξεπέραστος Νίκος Τσιφόρος, αχ ρε Νίκο, τώρα απλά γράφουν ότι ...Παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, αλλά και των υπουργών του, ο καγκελάριος Σολτς φέρεται να εγκρίνει την είσοδο της κινεζικής COSCO στο λιμάνι του Αμβούργου.

Φωτογραφία (DPA): Το τραίνo από την Κίνα εισέρχεται στον σταθμό τραίνων του λιμανιού στο Ντούισμπουργκ

Ναί ρε Νίκο, σε λίγο ίσως θυμηθούν ότι στην Γερμανία, στο Ντούισμπουργκ, στο μεγαλύτερο λιμάνι της ενδοχώρας της Γερμανίας  μεγάλο κομμάτι (30%) θα ανήκει  επίσης στην COSCO και όταν δούνε ότι το ξέρουμε, ίσως πούνε ότι επρόκειτο για παρθενογένηση...ναι ρε Νίκο, αυτά τους αρέσουν, αλλά εσύ μας λείπεις, τα έγραφες υπέροχα, είσαι και παραμένεις αξεπέραστος…

«Ενδεχομένως να εμφανιστήκαμε αρχικά μάλλον αφελείς, όσον αφορά ορισμένες οικονομικές συνεργασίες (με την Κίνα). Σήμερα εξετάζουμε πιο προσεκτικά παρόμοια ζητήματα, και δικαίως», δήλωσε στις 17.11.2021 η πρώην καγκελάριος Μέρκελ στο πρακτορείο Reuters. Εσπευσε όμως να προσθέσει: «Η συνολική αποσύζευξη δεν θα ήταν ορθή, θα ήταν ζημιογόνα για εμάς».

Διαβάστε σχετικά άρθρα :

2η η Κίνα παγκοσμίως στις εξαγωγές αυτοκινήτων με 1η την Ιαπωνία !! Η Ανατολή “σβήνει” τη Δύση !!

Τα 15 κορυφαία λιµάνια της Ευρώπης στη διακίνηση BOX

Λιμάνια: Κυρίαρχη δύναμη η Κίνα