La Repubblica: Το ΝΑΤΟ φοβάται τις δοκιμές της ρωσσικής πυρηνικής τορπίλης Poseidon

News
ΑΛΦΕΙΟΣ : Ενώ στην Ρωσσική Κύρια Ναυτική Παρέλαση το 2022 στην Αγία Πετρούπολη και την Κρονστάνδη, εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην 326η επέτειο του Ρωσικού Ναυτικού, Ο Πούτιν το ξεκαθάρισε: Δεν υπάρχει μόνο ο “Ποσειδώνας”
και την 21 Ιουλίου δημοσιεύαμε στον Αλφειό, ότι ο Ποσειδώνας, ο κοσμοσείστης, φτάνει τώρα και στην Κίνα Οι Κινέζοι αντιγράφουν (και κατασκευάζουν σε χαμηλό κόστος) την υποθαλάσσια τορπίλη-Drone Ποσειδώνας (που έχει προκαλέσει πονοκέφαλους σε όλους τους ειδικούς)
.
προφητικά ο Αλφειός δημοσίευε την 16 Ιουλίου 2022, ότι ο Ποσειδώνας, ο κοσμοσείστης, φτάνει μέχρι και την δυτική ακτή των Η.Π.Α
 με ανάλυση για το πυρηνικό υποβρύχιο Belgorod και τις τορπίλες Poseidon (ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ) μεγέθους σχολικού λεωφορείου οπλισμένες με πυρηνικές κεφαλές …  !!!
…………………………………….

La Repubblica: Το ΝΑΤΟ φοβάται τις δοκιμές της ρωσσικής πυρηνικής τορπίλης Poseidon

Οι πληροφορίες του ΝΑΤΟ ενημέρωσαν τη διοίκηση του στρατιωτικού μπλοκ ότι η Ρωσία ετοιμάζεται να δοκιμάσει το μη επανδρωμένο υποβρύχιο όχημα Poseidon.

Αυτό ανέφερε στις 2 Οκτωβρίου η ιταλική εφημερίδα La Repubblica , επικαλούμενη αναφορά των ειδικών υπηρεσιών της συμμαχίας. Υποδεικνύει τις κινήσεις του πυρηνικού υποβρυχίου πολλαπλών χρήσεων Belgorod (NPS) στη Θάλασσα Kara.

Οι ειδικοί του ΝΑΤΟ προτείνουν ότι εκεί μπορούν να πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές εκτοξεύσεις ενός πυρηνικού drone και να κάνουν προβλέψεις για τις μελλοντικές ενέργειες του υποβρυχίου.

«Τώρα επέστρεψε για να βουτήξει στις θάλασσες της Αρκτικής και υπάρχουν φόβοι ότι η αποστολή του είναι να δοκιμάσει για πρώτη φορά την σούπερ τορπίλη Poseidon, που συχνά αποκαλείται «όπλο της Αποκάλυψης»».  – γράφει το δημοσίευμα.

Οι συντάκτες του υλικού δηλώνουν ότι ο Ποσειδώνας μπορεί να δημιουργήσει ένα ραδιενεργό τσουνάμι που μπορεί να εξαφανίσει μητροπολιτικές περιοχές όπως η Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες.

Παράλληλα, η επίθεση δεν μπορεί να αποτραπεί, αφού οι δορυφόροι με αισθητήρες υπερύθρων που έχουν στη διάθεσή τους οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να δουν τι συμβαίνει στα βάθη της θάλασσας.

Η ακουστική είναι επίσης άχρηστη, αφού οι προγραμματιστές του Poseidon το δημιούργησαν για να είναι αθόρυβο. Επιπλέον, εκπέμπει λίγη θερμότητα και κινείται με ταχύτητες άνω των 100 χιλιομέτρων την ώρα.

Το πυρηνικό υποβρύχιο πολλαπλών χρήσεων “Belgorod” είναι ανάλογο του “Kursk”. Ειδικά για το σύστημα Poseidon, το έργο ονομάστηκε 09852. Το υποβρύχιο δρομολογήθηκε τον Απρίλιο του 2019. Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, το πυρηνικό υποβρύχιο μεταφέρθηκε στο ρωσικό ναυτικό.

Το πλοίο μπορεί να εξοπλιστεί με έξι «Ποσειδώνες», που θεωρούνται «όπλα της ημέρας της κρίσης» και ικανά να πλήξουν σχεδόν όλες τις παράκτιες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτό το σύστημα μάχης είναι ικανό να χτυπήσει μεγάλους παράκτιους και θαλάσσιους στόχους με ισχυρές θερμοπυρηνικές κεφαλές – από μοίρες πλοίων έως ναυτικές βάσεις, παράκτια εδάφη και μεγαλουπόλεις. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η έκρηξη ενός φορτίου μεγατόνων στα παράκτια ύδατα μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο κανάλι του Παναμά στη θέση μιας συγκεκριμένης περιοχής.

Η μεταφορά του πυρηνικού υποβρυχίου Belgorod (NPS) στο ρωσικό Ναυτικό, που μετέφερε πυρηνικά μη επανδρωμένα υποβρύχια οχήματα Poseidon, ήταν ένα σημαντικό βήμα για τη Μόσχα στην αντιμετώπιση της Ουάσιγκτον. EAdaily

……………………………………………………………………………………..