Ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής έβρισε τους αρουραίους!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ

Οι αρουραίοι θεωρούνται ευφυή όντα, και για τον λόγο αυτό έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιηθεί σε επιστημονικά πειράματα σχετικά με την ψυχολογία, τις επιδράσεις ναρκωτικών ουσιών κ.ά.. Εξαιτίας της φύσης τους ως θηρευτών αλλά και θηραμάτων, είναι ζώα ευπροσάρμοστα, με καλή μνήμη και εκμάθηση, ζουν σε ομάδες όπου διαρκώς επιβάλλουν και ταξινομούν την κοινωνική τους θέση…

Wolfgang Kubicki: Ερντογάν =αρουραίος των υπονόμων

Την έντονη αντίδραση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της γερμανικής Βουλής που χαρακτήρισε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «αρουραίο των υπονόμων».

Συγκεκριμένα, ο Βόλφγκανγκ Κουμπίτσκι κατά τη διάρκεια ομΑμέσως μετάτις δηλώσεις αυτές, ο Γερμανός πρέσβης στην Άγκυρα, κλήθηκε την Τρίτη στο υπουργείο Εξωτερικών όπου του έγινε έντονη διαμαρτυρία από Τούρκους αξιωματούχους. Παράλληλα, ο βουλευτής του FDP προειδοποίησε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να μην «ανοίξει ξανά την αγκαλιά της» σε περίπτωση που υπάρξει νέο προσφυγικό κύμα.

Αμέσως μετάτις δηλώσεις αυτές, ο Γερμανός πρέσβης στην Άγκυρα, κλήθηκε την Τρίτη στο υπουργείο Εξωτερικών όπου του έγινε έντονη διαμαρτυρία από Τούρκους αξιωματούχους.

«Οι προσβλητικές εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο Wolfgang Kubicki, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας, για τον Πρόεδρό μας, στο μια ομιλία που έκανε στο πλαίσιο της εκλογικής εκστρατείας για την Πολιτεία της Κάτω Σαξονίας. Το καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού ΥΠΕΞ, Τανγιού Μπιλγκίτς.

Πηγή