Γεωργία. Αποκαλύψεις για πράκτορες των ΗΠΑ με επικεφαλής την πρέσβη Kelly Degnan, που κινούνται για αλλαγή κυβέρνησης !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Sozar Subari, Mikhail Kavelashvili, Dmitry Khundadze. Εικονογράφηση: newsgeorgia.ge 

Πρώην μέλη του «Dream» έδωσαν μια νέα μερίδα της αλήθειας – για τους πράκτορες των ΗΠΑ στη Γεωργία 

Οι βουλευτές του γεωργιανού κοινοβουλίου, που αποχώρησαν από το κυβερνών κόμμα Γεωργιανό Όνειρο για να μπορέσουν να πουν την αλήθεια για την κατάσταση στη χώρα, απηύθυναν άλλη μια κατηγορία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, μεταδίδει η EADaily

Η αμερικανική πρεσβεία εργάζεται για μια αλλαγή εξουσίας στη Γεωργία με τη βοήθεια των πρακτόρων της – ηγετών της αντιπολίτευσης και ηγετών σημαντικών τοπικών ΜΚΟ, δήλωσε ο Sozar Subari , ο Dmitry Khundadze , ο Mikhail Kavelashvili και ο Guram Macharashvili , που έχουν ενωθεί στο κίνημα της Λαϊκής Εξουσίας. αναφέρει η πύλη News Georgia.

Η πρέσβης των ΗΠΑ στη Τζόρτζια Κέλι Ντεγνάν κατηγορήθηκε ότι συντόνισε ένα επαναστατικό σενάριο .

Η επιστολή των βουλευτών που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Κοινοβουλίου αναφέρει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να δημιουργούν το δίκτυο πρακτόρων τους στη Γεωργία στα τέλη της δεκαετίας του ’90 του περασμένου αιώνα και στη συνέχεια οργάνωσαν την «Επανάσταση των Ρόδων» και πέτυχαν το σχηματισμό μιας κάθετης εξουσίας. που «ήταν υπό τον πλήρη έλεγχο της πρεσβείας το 2004— 2012».

«Σήμερα, τα περισσότερα από αυτά τα άτομα είναι κατανεμημένα στο Εθνικό Κίνημα και σε άλλα ριζοσπαστικά κόμματα της αντιπολίτευσης. Μερικοί από αυτούς θα πρέπει να είναι ατζέντηδες σχετικά χαμηλού βαθμού, αλλά μπορούμε να δούμε ότι προσπαθούν ό,τι μπορούν για να προβιβαστούν».  — έλεγε στην επιστολή.

Οι βουλευτές προσθέτουν ότι «οι Αμερικανοί πράκτορες αποτελούν την ίδια απειλή για την κυριαρχία της Γεωργίας με πράκτορες των ρωσικών ειδικών υπηρεσιών».

Οι συντάκτες της επιστολής συνοψίζουν ότι οι Αμερικανοί πράκτορες στη Γεωργία είναι «πρωτοβουλίες», αλλά «άχρηστοι».

«Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι σήμερα η πρεσβεία χρησιμοποιεί τους πράκτορες της για να πολώσει, να αλλάξει κυβέρνηση ενάντια στη θέληση του λαού και να προσπαθήσει να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο. Κανείς δεν θα μπορέσει να μας πείσει ότι σε αυτή την περίπτωση οι πράκτορες ακολουθούν μόνο τυφλά την πρεσβεία και δεν βλάπτουν εσκεμμένα τη χώρα. Αυτό το γεγονός καταδεικνύει ιδιαίτερα την αναξιότητα των πρακτόρων,  — είπε στην προσφυγή.

Το θέμα των Αμερικανών πρακτόρων στη Γεωργία τον Αύγουστο άρχισε να προωθείται στα μέσα ενημέρωσης. Αρκετές δημοσιεύσεις δημοσίευσαν υλικό με ονόματα πρακτόρων. Υποστηρίχθηκε ότι δύο πρόεδροι της Γεωργίας εργάστηκαν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ ταυτόχρονα – ο Giorgi Margvelashvili και ο προκάτοχός του Mikheil Saakashvili , ο πρώην πρωθυπουργός Giorgi Gakharia που πήγε στην αντιπολίτευση , καθώς και ο Irakli Alasania και ο Vano Merabishvili , οι οποίοι σε διάφορα χρόνια ηγήθηκαν της επιβολής του νόμου. πρακτορεία, και πολλοί άλλοι πολιτικοί που τώρα επικρίνουν ανοιχτά την κυβέρνηση του Γεωργιανού Ονείρου.

Τις προάλλες ο πρωθυπουργός της Γεωργίας Irakli Garibashvili σχολίασε το δημοσίευμα για Αμερικανούς πράκτορες . Δεν επιχείρησε να διαψεύσει το περιεχόμενό του, επισημαίνοντας μόνο ότι πρόκειται για «πολύ λεπτό θέμα» και «δεν πρέπει να παρασυρθεί κανείς πολύ». Γενικά, σημείωσε ο Γκαριμπασβίλι, «όλοι οι λαοί και τα κράτη, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων κρατών, έχουν τους πράκτορες και τους προδότες τους».

Η EADaily ανέφερε ότι νωρίτερα οι βουλευτές που αποχώρησαν από τις τάξεις του «Ονείρου» είπαν ότι εκπρόσωποι των ΗΠΑ και της ΕΕ προσπαθούν να σύρουν τη Γεωργία στον πόλεμο και να την αναγκάσουν να ανοίξει δεύτερο μέτωπο κατά της Ρωσίας.

…………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

CIA. Projekt Operation Mockingbird (Επιχείριση κοτσύφι) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Πράκτορες της CIA ερευνούν συναλλαγές Ρώσσων με ακίνητα στην Τουρκία λόγω των κυρώσεων

Πάει κι ο Λίβυος Khalifa Haftar, πρώην πράκτορας της CIA !! Tου κατάσχουν ακίνητα στις ΗΠΑ !!

……………………………………………………………………………………..