Πούτιν: “Δώστε μας έναν στρόβιλο, θα ανοίξουμε τον Nord Stream 1 αύριο. Δεν μας δίνουν τίποτα. Λένε, τον χρησιμοποιούν ως όπλο” !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πούτιν: Η Ρωσσία είναι έτοιμη να ξαναρχίσει το έργο του Nord Stream εάν της επιστραφεί ο στρόβιλος
Η Ρωσσία είναι έτοιμη να επαναλάβει τη λειτουργία του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 1, εάν της επιστραφεί ο επισκευασμένος στρόβιλος, δήλωσε ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ (EEF), σύμφωνα με το radiosputnik-ria-ru
.
Δώστε μας έναν στρόβιλο, θα ανοίξουμε τον Nord Stream 1 αύριο. Δεν μας δίνουν τίποτα. Λένε, τον χρησιμοποιούν ως όπλο. αδιέξοδο“, ανέφερε ο Πούτιν, σύμφωνα με το RIA Novosti .
.
Ο Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε νωρίτερα ότι η επανέναρξη των εργασιών του Nord Stream και η υλοποίηση των εργασιών επισκευής εμποδίζονται από κυρώσεις.
.
Το WEF πραγματοποιείται στις 5-8 Σεπτεμβρίου στην πανεπιστημιούπολη του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου Άπω Ανατολής στο νησί Russky στο Βλαδιβοστόκ.
Νωρίτερα, το ραδιόφωνο Sputnik ανέφερε πώς ο Πούτιν σχολίασε την ιδέα της Δύσης να επιβάλει ανώτατο όριο τιμής στο ρωσικό φυσικό αέριο.
…………………………………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΑ …

Η Gazprom διέκοψε εντελώς το Nord Stream λόγω δυσλειτουργίας του στροβίλου

Η Siemens δεν επιστρέφει τον συμπιεστή στη Gazprom. Μείωση της ροής φ/α στον Nord Stream !!

“Πόλεμος” Γερμανίας-Ουκρανίας για τον στρόβιλο του Nord Stream !! Το Κίεβο θέλει την καταστροφή της Γερμανίας ;;

ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ;; Βόμβα Πούτιν: “Η Γερμανία παίρνει από εμάς 4 φορές κάτω το αέριο” – “Γιατί δεν ανοίγετε τον Nord Stream2;;” Σολτς: “τώρα υπάρχουν άλλα θέματα – πιο σημαντικά” !!!

Στρόβιλος Nord Stream. Χοντρό παιχνίδι κερδοσκοπίας !! Η Siemens λέει δεν μπορεί να τον παραδώσει ακόμη !! Ο Scholz λέει ΟΧΙ στον Nord Stream2 !!

Nord Stream. Σολτς και Χάμπεκ πήγαν στον Καναδά για “LNG”, γύρισαν με… “υδρογόνο” και οι Καναδοί τους κάρφωσαν !! Για τις τουρμπίνες πήγαν !!!

«Δώστε μας ΑΕΡΙΟ!»: Γερμανοί ακτιβιστές κατέλαβαν τον τερματικό σταθμό Nord Stream 2 

………………………………..

………………………………………………………..