Οι Ρώσσοι αγρότες συγκέντρωσαν 78 εκατομμύρια τόνους σιτηρών μέχρι σήμερα !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Συγκομιδή σιτηρών - RIA Novosti, 1920, 13/08/2022
© RIA Novosti Συγκομιδή σιτηρών. Φωτογραφία αρχείου
Ρωσσικό Υπουργείο Γεωργίας: οι αγρότες συγκέντρωσαν 78 εκατομμύρια τόνους σιτηρών, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των τροφίμων
VILLAGE IM. SVERDLOV (περιοχή Λένινγκραντ), 13 Αυγούστου – RIA Novosti. Οι Ρώσσοι αγρότες έχουν αλωνίσει 78 εκατομμύρια τόνους σιτηρών μέχρι σήμερα, διασφαλίζοντας την επισιτιστική ασφάλεια της χώρας, δήλωσε στο ρωσικό πρωτάθλημα ο Roman Nekrasov, διευθυντής του τμήματος φυτικής παραγωγής, μηχανοποίησης, χημικοποίησης και φυτοπροστασίας του Υπουργείου Γεωργίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. στο όργωμα.
.
“Από χθες, οι Ρώσοι αγρότες αλώνισαν 78 εκατομμύρια τόνους σιτηρών. Έτσι, έχουμε ήδη εγγυηθεί την επισιτιστική μας ασφάλεια”, είπε ο Νεκράσοφ.
.
Επέστησε την προσοχή στους ρυθμούς καθαριότητας, που «παρά τις δυσκολίες με τον καιρό, παρά τα διάφορα προβλήματα, λύνονται και δεν αποτελούν κάποιου είδους κρίσιμο παράγοντα για την ανάπτυξή μας».
.
Σύμφωνα με επίσημες προβλέψεις που ανακοινώθηκαν νωρίτερα από το Υπουργείο Γεωργίας , η συγκομιδή σιτηρών το 2022 αναμενόταν να είναι 130 εκατομμύρια τόνοι, συμπεριλαμβανομένου του ρεκόρ 87 εκατομμυρίων τόνων σιταριού στην ιστορία της Ρωσίας . Ο επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Γεωργίας, Ντμίτρι Πατρούσεφ , δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι βλέπει τους κινδύνους να μην φτάσει ο δείκτης για τη συγκομιδή σιτηρών της χώρας των 130 εκατομμυρίων τόνων αυτή τη σεζόν για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων των δύσκολων καιρικών συνθηκών.
Το 2021, η χώρα συγκέντρωσε 120,656 εκατομμύρια τόνους σιτηρών, συμπεριλαμβανομένων 75,94 εκατομμυρίων τόνων σιταριού.
………………………………………….
wikipedia.org

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ουκρανία. Ποιός ψεύδεται για το τονάζ παραγωγής-εξαγωγής σιτηρών;; Η “Ένωση σιτηρών” ή ο σύμβουλος του χαζαρο-χαχόλου Ζελένσκι ;;

Σιτηρά από Ουκρανία: Αιτία παρεμπόδισης εξαγωγών και φαρισαϊσμός της… Ούρσουλας!

Εξαγωγές σιτηρών. Οι εκπρόσωποι της Ρωσίας, της Τουρκίας, της Ουκρανίας και του ΟΗΕ υπέγραψαν συμφωνία.

Εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών. Τώρα η Ουκρανία πρέπει να βγάλει τις νάρκες !! Η Ρωσία απέσυρε τη φρουρά από το Φιδονήσι ως χειρονομία καλής θέλησης !!

Στις εκβολές του Δούναβη ανατινάχθηκε από αδέσποτη ουκρανική νάρκη ένα γεωγραφικό σκάφος !!

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ, ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ …

Στην Κωνστ/πολη ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση του πρώτου πλοίου ξηρού φορτίου με ουκρανικά σιτηρά

Μιλάμε για πείνα…Τους δουλεύουν όλους, ακόμα και …τις κότες!

………………………………………………………………………..