Ένας άλλος Zelensky κρούει τον κώδωνα ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ στο Zaporozhye …

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Είσοδος στο Kakhovskaya HPP με το όνομα P. S. Neporozhny στην περιοχή Kherson - RIA Novosti, 1920, 13/08/2022
© RIA Novosti Είσοδος στο Kakhovskaya HPP με το όνομα P. S. Neporozhny στην περιοχή Kherson. Φωτογραφία αρχείου
ΑΛΦΕΙΟΣ : Πλέον ο κίνδυνος ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος είναι προ των πυλών, με αναπόφευκτες τις καταστροφικές συνέπειες για όλη την Ευρώπη. Μπροστά σε μια τέτοια καταστροφή … «Το Τσερνόμπιλ είναι λουλούδια»… 
Τα ουκρανικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση με πυροβολικό στον θερμοηλεκτρικό σταθμό Zaporizhzhya, σύμφωνα με το RIA Novosti στη διοίκηση της Energodar.
.
“Μετά από μια μέρα σιωπής, οι τιμωροί του Ζελένσκι άρχισαν και πάλι να τρομοκρατούν την Energodar! Σήμερα το απόγευμα, οι εθνικιστές της Ουκρανίας βομβάρδισαν την περιοχή του θερμοηλεκτρικού σταθμού Zaporizhzhya. Εννέα βλήματα πυροβολικού εκτοξεύτηκαν στον σταθμό δίπλα στην περιοχή”, είπε ένας εκπρόσωπος των τοπικών αρχών.
.
«Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο βομβαρδισμός σχεδιάστηκε προσεκτικά από την ουκρανική διοίκηση. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μια ώρα πριν από το άνοιγμα του πυρός, άρχισαν να κυκλοφορούν στο δίκτυο αναφορές ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ετοίμαζαν πρόκληση πυρκαγιάς στο αυτή την περιοχή», πρόσθεσε ο συνομιλητής του πρακτορείου.
…………………………………………………………

Ο βομβαρδισμός του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya απειλεί με πυρηνική καταστροφή τον σταθμό Zaporozhye

Ο Arseniy Ζελένσκι, Αναπληρωτής Διευθυντής του HPP Kakhovskaya, ανακοίνωσε τη διακοπή λειτουργίας του στροβίλου λόγω του βομβαρδισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

ΜΕΛΙΤΟΠΟΛ, 13 Αυγούστου – RIA Novosti. Ο βομβαρδισμός του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovka από την Ουκρανία θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνική καταστροφή στον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye, δήλωσε ο Arseniy Zelensky, αναπληρωτής διευθυντής του σταθμού για την ανοικοδόμηση.
Σύμφωνα με τον ίδιο, λόγω των συνεχιζόμενων απεργιών, η εγκατάσταση λειτουργεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, από τις έξι στροβιλογεννήτριες λειτουργούν μόνο οι τρεις.

«Αυτή τη στιγμή, έχουμε τρεις υδροηλεκτρικές μονάδες σε λειτουργία, πριν χτυπήσουμε το βόρειο άκρο, υπήρχαν τέσσερις υδροηλεκτρικές μονάδες. Δουλεύουμε σε πολύ επικίνδυνο τρόπο. Φυσικά, οι εχθροπραξίες κοντά στον σταθμό είναι απαράδεκτες, αυτή είναι μια στρατηγική εγκατάσταση… NPP, αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη μιας πυρηνικής καταστροφής», είπε ο Ζελένσκι στους δημοσιογράφους.

Διευκρίνισε ότι η τέταρτη υδραυλική μονάδα απενεργοποιήθηκε για λόγους ασφαλείας – λόγω της απειλής πετρελαιοκηλίδων από την αποθήκευση.
.
Zaporozhye NPP στο Energodar - RIA Novosti, 1920, 13.08.2022
.
Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε ο Ζελένσκι, ο σταθμός δεν υπέστη μεγάλες ζημιές. Ταυτόχρονα, σημείωσε, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ο ΥΗΣ Kakhovskaya αποτελεί μέρος του ενιαίου ενεργειακού συστήματος της Ουκρανίας .

«Φυσικά, η σταθερότητα του ενεργειακού συστήματος, ειδικά στη νότια περιοχή, εξαρτάται πλέον άμεσα από τις δυνατότητές μας», τόνισε ο ειδικός.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβάρδισαν επανειλημμένα το έδαφος του HPP στη Nova Kakhovka. Οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας έδωσαν ένα ιδιαίτερα ισχυρό χτύπημα τη νύχτα της 12ης Ιουλίου – τότε εξερράγησαν αποθήκες με άλατα, άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τουλάχιστον 400 κτίρια κατοικιών υπέστησαν ζημιές από βομβαρδισμούς.
…………………………….
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΧΑΧΟΛΟ AshkeNAZI ΕΒΡΑΙΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΣΑΣ !!!

Γιατί ο Zelensky χρειάζεται μια πυρηνική καταστροφή στο Zaporozhye

…………………………………………
[ “Τα χτυπήματα από τους τρομοκράτες του Ζελένσκι μπορούν να οδηγήσουν σε διακοπή λειτουργίας του αντιδραστήρα. Αρκεί να διαταραχθεί η διαδικασία παροχής νερού μετά την απενεργοποίηση της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό προσπαθούν να κάνουν οι τρομοκράτες”, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ρογκόφ στο Channel One. ]
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ουκρανικός στρατός σκοπεύει να χτυπήσει ηλεκτροφόρα καλώδια και εάν οι αντιδραστήρες αποσυνδεθούν από την κατανάλωση ρεύματος, θα κλείσουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ο πυρηνικός σταθμός δεν θα μπορεί να παράγει ηλεκτρική ενέργεια.
[ «Για να σταματήσει ο αντιδραστήρας είναι γρήγορο, και μετά χρειάζονται δύο ή τρία χρόνια για να κρυώσει, δηλαδή, το νερό διοχετεύεται σε μεγάλους όγκους για να μην υπερθερμανθεί, διαφορετικά θα συμβεί δευτερογενής αποσύνθεση του πυρηνικού καυσίμου», τόνισε ο Rogov. ]

………………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΜΕ drones ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ !! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

ΣΚΑΪ>Ουκρανία: Η Ρωσία “φέρει την ευθύνη” για την “τρομοκρατία” στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια

Οι ΟυκραΝΑΖΙ χτύπησαν πάλι τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Zaporozhye !!

Ζαπορίζια. Ποτέ άλλοτε πυρηνικοί σταθμοί δεν έχουν υποστεί τόσο τακτικές και φρενήρεις επιθέσεις !!

Η Διεθνής Αμνηστία κατηγορεί την Ουκρανία για παραβίαση του διεθνούς δικαίου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΜΕ FAKE NEWS ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!

………………………………………………………………………………