Οι BRICS ανακοίνωσαν ότι, Σ.Αραβία, Αίγυπτος και Τουρκία επιθυμούν να ενταχθούν !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο επικεφαλής των BRICS Ανάντ ανακοίνωσε την επιθυμία της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου και της Τουρκίας να ενταχθούν

Σημαίες των χωρών που συμμετέχουν στο BRICS - RIA Novosti, 1920, 14/07/2022
 ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΗΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ “ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ” ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ … ΟΙ BRICS ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΟΣΜΟ . ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! … ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ( ; ) … ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ( ; ) … Ή ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΩΣ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ …
ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟ 2015 …Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ… WORLD BANK , IMF , EBRD , ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ NEW DEVELOPMENT BANK ΤΩΝ BRICS ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ! ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ! … ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ … ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ …
 ………………………………………………………
Ο επικεφαλής των BRICS ανακοίνωσε την πιθανή επικείμενη επέκταση του φόρουμ
ΜΟΣΧΑ, 14 Ιουλίου – RIA Novosti. Η Τουρκία, η Αίγυπτος και η Σαουδική Αραβία μπορεί «πολύ σύντομα» να ενταχθούν στους BRICS, δήλωσε ο Purnima Anand, επικεφαλής του φόρουμ των BRICS , σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Izvestia.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Οικονομικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Li Kexin, ανέφερε ότι αρκετές χώρες «χτυπούσαν την πόρτα» του οργανισμού : Ινδονησία, Τουρκία , Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος , Αργεντινή.
Ο Ανάντ είπε ότι κατά τη διάρκεια της 14ης Συνόδου Κορυφής Ηγετών BRICS, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εικονική μορφή από τις 23 έως τις 24 Ιουνίου, η Κίνα, η Ρωσία και η Ινδία συζήτησαν αυτό το θέμα .

“Όλες αυτές οι χώρες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους να ενταχθούν και ετοιμάζονται να υποβάλουν αίτηση για ένταξη. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα καλό βήμα, καθώς η επέκταση θεωρείται πάντα θετικά, αυτό θα αυξήσει σαφώς την επιρροή των BRICS σε όλο τον κόσμο. <…> Ελπίζω ότι η ένταξη χωρών στο BRICS θα γίνει πολύ γρήγορα, γιατί τώρα όλοι οι εκπρόσωποι του πυρήνα της ένωσης ενδιαφέρονται να επεκταθούν. Έτσι θα είναι πολύ σύντομα», εξήγησε ο επικεφαλής του φόρουμ.

Επιπλέον, η Ανάντ εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι η ένταξη της Τουρκίας, της Αιγύπτου και της Σαουδικής Αραβίας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί γρήγορα, καθώς η διαδικασία έχει ήδη δρομολογηθεί. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι η ένταξη δεν θα γίνει ταυτόχρονα.
Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ - RIA Novosti, 1920, 07/12/2022

29 Ιουνίου, «Οι βασικοί παίκτες είναι αποφασισμένοι»: ποιοι θα διαμορφώσουν τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια μιας φωτογραφίας μετά από μια συναυλία για τους ηγέτες των χωρών BRICS - RIA Novosti, 1920, 29/06/2022