Στις φλόγες σούπερ μάρκετ συμφερόντων Μπιλ Γκέιτς στην Ολλανδία με «κρέατα φυτικής πρωτεΐνης»

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολλανδία: Στις φλόγες εργοστάσιο συμφερόντων Μπιλ Γκέιτς με «κρέατα φυτικής πρωτεΐνης»

Μεγάλη πυρκαγιά ταυτόχρονα με τις κινητοποιήσεις των αγροτών…

Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε κέντρο διανομής διαδικτυακού σούπερ μάρκετ Picnic στο Αλμέλο στην Ολλανδία από το απόγευμα της Κυριακής. Το κτίριο στο Zeearend κάηκε ολοσχερώς, αναφέρει η πυροσβεστική. Λίγο πριν τη 01:00 δόθηκε το σήμα στην πυροσβεστική. Ωστόσο, η πυροσβεστική θα συνεχίσει να εργάζεται για την κατάσβεση της φωτιάς για αρκετή ώρα.

Η πυροσβεστική έφτασε με πολλά οχήματα και πέταξε ένα drone πάνω από το κτίριο για να πάρει μια καλή εικόνα της φωτιάς. Οι ενέργειες κατάσβεσης είχαν στόχο να αποτρέψουν την επέκταση της φωτιάς σε γειτονικά κτίρια.

Η πυροσβεστική προειδοποίησε τους κατοίκους της περιοχής να μείνουν μακριά από τον καπνό και να κρατήσουν κλειστά παράθυρα και πόρτες.

Το Picnic είναι επιχείρηση συμφερόντων του Ιδρύματος Μπιλ Γκέιτς στην Ολλανδία που επικεντρώνεται σε τρόφιμα νέας εποχής, όπως το κρέας φυτικής πρωτεΐνης. Κάνει παραδόσεις μόνο με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και λειτουργεί κυρίως με διαδικτυακές παραγγελίες.

Το ίδρυμα Γκέιτς μάλιστα είχε επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στην συγκεκριμένη επιχείρηση. Το γεγονός ότι η φωτιά έρχεται μαζί με τις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Ολλανδία, προκαλεί αυτονόητα υποψίες.

ΠΗΓΗ

…………………………………….

Ο Μπιλ Γκέιτς δίνει συμβουλές για τη διατροφή για να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον – Θεωρεί ότι το συνθετικό κρέας προσφέρεται για τις πλούσιες χώρες

…………………………………………………………………………….