Lisichansk. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΛΙΣΙΤΣΑΝΣΚ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΕΙ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ … Οι μάχες για το Seversk έχουν ήδη ξεκινήσει 30 χιλιόμετρα μακριά από το Lisichansk !!! … ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ !!!

………

Οι κάτοικοι του απελευθερωμένου Lisichansk υψώνουν τα λάβαρα της νίκης και τις σημαίες της Ρωσίας
LYSICHANSK, 3 Ιουλίου – RIA Novosti. Οι κάτοικοι του απελευθερωμένου Λισιτσάνσκ υψώνουν τα Πανό της Νίκης και τις ρωσικές τρίχρωμες και συγχαίρουν ο ένας τον άλλον, αναφέρει ο ανταποκριτής του RIA Novosti.
Το Λισιτσάνσκ απελευθερώθηκε από την 8η Στρατιά Συνδυασμένων Όπλων της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων μαζί με τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή του LPR , είπε στο πρακτορείο ο Ιβάν Φιλιπονένκο , επίσημος εκπρόσωπος της δημοκρατικής υπηρεσίας επιβολής του νόμου .
“Ο κόσμος υποδέχεται τους στρατιώτες μας με χαρά. Δεν υπάρχει όριο στην ανθρώπινη χαρά εδώ. Σήμερα είναι διακοπές στην πόλη”, είπε.
Πανό αναρτώνται σε κτίρια που είναι σημαντικά για τους κατοίκους της πόλης, οι κάτοικοι συγχαίρουν τα συμμαχικά στρατεύματα.
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου ανακοίνωσε την Κυριακή την απελευθέρωση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ . Ως αποτέλεσμα επιτυχημένων εχθροπραξιών, οι συμμαχικές δυνάμεις έθεσαν τον πλήρη έλεγχο στο Lisichansk – την τελευταία πόλη της δημοκρατίας στην οποία υπήρχαν ουκρανικά στρατεύματα – και κοντινούς οικισμούς, οι μεγαλύτεροι από τους οποίους είναι οι Belogorovka, Novodruzhesk, Maloryazantsevo και Belaya Gora.

…………………………………………………………………………….