ΟΙ ΗΠΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΠΙΣΘΕΝ !!! ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ !!! ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ;;

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !!! ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΚΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ …

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΘΗΚΕΣ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΙΡΑ … ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ … ΕΒΑΛΑΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ !!!

ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ) ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΩΝ …

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ , ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΒΟΥΛΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ;;

ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ … ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΩΫΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ 300.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΗΣ ΓΗΣ … ΕΛΕΩ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ” !!! ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΙΤΑΡΙ ΕΙΧΑΜΕ … ΚΑΙ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΕΙΧΑΜΕ … ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ … ΟΤΑΝ ΤΗΝ Ε.Ε. ή ΕΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ !!!

ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ … ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ …

ΗΔΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!! ΟΥΤΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΒΑΛΕ … ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ … ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ … ΚΛΠ … ΚΛΠ …

ΚΑΙ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ … ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΗ ΦΙΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ … ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ … ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΥΨΗ !!!

ΚΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ !!!

…………………..

ΜΜΕ: Οι ΗΠΑ αποσύρουν τα ρωσικά λιπάσματα από τις κυρώσεις

«Kommersant»: οι Ηνωμένες Πολιτείες χαλάρωσαν τις κυρώσεις κατά των ρωσικών προϊόντων για τη γεωργία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαλάρωσαν τους περιορισμούς στην εισαγωγή ρωσικών ορυκτών λιπασμάτων για να αποφύγουν την έλλειψη προϊόντων, γράφει η Kommersant .

Συμπεριλήφθηκαν στον κατάλογο των ζωτικών προϊόντων μαζί με αγροτικά προϊόντα, φάρμακα και ιατρικά προϊόντα.

Σύμφωνα με συνομιλητές της Kommersant, αυτό οφείλεται σε έλλειψη στην παγκόσμια αγορά λόγω προβλημάτων με τις προμήθειες από τη Ρωσία. Οι μεγάλοι αερομεταφορείς σταμάτησαν τη συνεργασία τους με ρωσικές επιχειρήσεις. Και παρόλο που η εφοδιαστική έχει ήδη καθιερωθεί με τη βοήθεια χωρών που δεν επέβαλαν περιορισμούς, οι ειδικοί σημείωσαν ότι μετά τη δημοσίευση της άδειας, η κατάσταση βελτιώθηκε.

Πηγές της δημοσίευσης ελπίζουν επίσης για την κατάργηση των δασμών στα ρωσικά χημικά προϊόντα. Λειτουργούν στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη με μείγματα ουρίας-αμμωνίας και λιπάσματα που περιέχουν φώσφορο.
Όπως σημειώνει η Kommersant, η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες εξαρτώνται σημαντικά από τις προμήθειες από τη Ρωσία, ενώ η Μόσχα είναι σε θέση να ανακατευθύνει τη ροή αγαθών προς την Ασία σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης.
Μετά την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης για την αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση της Ουκρανίας, πολλές δυτικές χώρες ανακοίνωσαν μεγάλης κλίμακας κυρώσεις κατά της Μόσχας, κυρίως στον τραπεζικό τομέα και στην προμήθεια προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Οι μάρκες ανακοίνωσαν επίσης αναστολή εργασιών στη χώρα.

…………………………………………………………………….