ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ – ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ “ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ”.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΛΟΓΙΚΟ “ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ” ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΡΩΜΑΙΟΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ….

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΓΕΩΡΓΙΑ_ΒΑΓΕΝΑ ☎️ΤΗΛ.:,6997255597 & 6993013015 📧e-mail: georgiavayena@gmail.com IΣΤΟΤΟΠΟΣ: https://georgiavayena.blogspot.com TWITTER: https://twitter.com/georgiavayena FACEBOOK: https://www.facebook.com/georgiavayena ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ

ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ – ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

radioalfeios@gmail.com

………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………