Ο “αξιακός κώδικας” ΤΟΥ ΜΩΫΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝΤΕΞΕ 1 ΜΗΝΑ !!! ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΠΗΛΙΟ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ; ΣΤΟ ΝΑΤΟ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ … [ ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ … “ένα τόσο τραγικό γεγονός είναι εκτός του αξιακού κώδικα του πρωθυπουργού” !!!

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ !!! Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ , ΕΙΤΕ ΜΕ “ΠΑΡΟΧΕΣ” ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ !!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΛΕΥΕ ΤΑ “ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ” ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΟΠΑΔΩΝ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ “ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΒΟΛΕΨΕΙ … ]

……………….

………………………………………………..

Η «επιστροφή» του Σπήλιου Λιβανού

Τη θέση της Μαριέττας Γιαννάκου ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΝΑΤΟ θα καταλάβει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος ένα μήνα μετά την αποχώρησή του από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης «επανέρχεται», τόσο συμβολικά όσο και τυπικά, καθώς η θέση που αναλαμβάνει είναι σημαντική και γίνεται ακόμη σημαντικότερη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και της παγκόσμιας αναταραχής.

…………………………………………………………………..

……………………………………………………………………