Η Τουρκία, η Αίγυπτος και η Τυνησία περιμένουν Ρώσους τουρίστες !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ…

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ANTALYA, TURKEY – AUGUST 24, 2017: Tourists seen on a city beach. Sergei Bobylev/TASS
Òóðöèÿ. Àíòàëüÿ. 29 àâãóñòà 2017. Íà ãîðîäñêîì ïëÿæå. Ñåðãåé Áîáûëåâ/ÒÀÑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΜΟΝΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ !!!

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ … ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ Ο ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΟΠΛΑ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ … ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 1919 ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΤΑ ΖΟΦΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΛΙΘΙΕΣ ή ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ(;) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ [ … Ο γενάρχης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης του Κωνσταντίνου (1845–1898), ο λεγόμενος γερο-Κωστής ή Γεροκωστής, νυμφεύθηκε την Κατίγκω (Αικατερίνη) Βενιζέλου, αδερφή του Ελευθερίου Βενιζέλου, μέσω της οποίας η οικογένεια Μητσοτάκη συνδέθηκε συγγενικά με την οικογένεια Βενιζέλου… ]

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ … ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΪΜΟΥ ΚΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ … ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ …

……………………………….

Η Τουρκία, η Αίγυπτος και η Τυνησία περιμένουν Ρώσους τουρίστες, λέει ο ομοσπονδιακός οργανισμός

Ο υπουργός Τουρισμού και Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου Khaled Elenani και ο Τούρκος ομόλογός του Mehmet Ersoy διαβεβαίωσαν ότι ενδιαφέρονται για συνεργασία με τη Ρωσική Ομοσπονδία και ότι δεν θα τεθούν περιορισμοί για τους Ρώσους τουρίστες σε αυτές τις χώρες.

ΜΟΣΧΑ, 2 Μαρτίου. /TASS/. Αξιωματούχοι από την Τουρκία, την Αίγυπτο και την Τυνησία επιβεβαίωσαν ότι οι χώρες περιμένουν Ρώσους τουρίστες, δήλωσε η υπηρεσία Τύπου του Rostourism (ο Ομοσπονδιακός Οργανισμός Τουρισμού) σε δημοσιογράφους την Τετάρτη.

«Η Τουρκία, η Αίγυπτος και η Τυνησία επιβεβαίωσαν ότι περιμένουν Ρώσους τουρίστες», ανέφερε η υπηρεσία Τύπου. Χθες, η Zarina Doguzova, η οποία ηγείται του Rostourism, μίλησε με τον Τυνήσιο υπουργό Τουρισμού Mohamed Moez Belhassen. Τόνισε ότι οι αρχές της Τυνησίας δεν είχαν ποτέ σχεδιάσει να επιβάλουν περιορισμούς κατά της Ρωσίας και εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την ενίσχυση της ροής Ρώσων τουριστών.

Επιπλέον, h επικεφαλής του Rostourism είχε πρόσφατα συνομιλίες με τον Αιγύπτιο Υπουργό Τουρισμού και Αρχαιοτήτων Χαλέντ Ελενάνι και τον Τούρκο ομόλογό του Μεχμέτ Ερσόι. Διαβεβαίωσαν ότι ενδιαφέρονται για συνεργασία με τη Ρωσική Ομοσπονδία και δεν θα τεθούν περιορισμοί για τους Ρώσους τουρίστες σε αυτές τις χώρες.

«Είναι πολύ σημαντικό που οι συνάδελφοί μας εξέφρασαν την υποστήριξή τους και είναι ανοιχτοί στη συνεργασία. Είναι επίσης σημαντικό οι τρεις πιο δημοφιλείς μαζικοί προορισμοί να παραμείνουν διαθέσιμοι προορισμοί διακοπών για τους πολίτες μας και οι συνεργάτες μας θα συνεχίσουν να παρέχουν ασφαλείς και άνετες συνθήκες διαμονής των Ρώσων τουριστών», συνόψισε η Doguzova.

………………………………………………………………………

……………………………………………………………………