Λαμία: Χαμός με βίντεο στο Tik Tok – Νεαροί ρομά “ποζάρουν” στο καπό περιπολικού!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : … ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΗΜΩΝ ΡΗΜΑΓΜΕΝΩΝ … ΕΠΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΟΝ ΕΣΤΗΣΑΝ … ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΥΤΑΙ … ΠΑΡΑΒΟΛΑΝΟΙ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ … ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ … ΨΗΦΟΝ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΛΠΩΝ …

…………….

Λαμία: Χαμός με βίντεο στο Tik Tok – Νεαροί ρομά “ποζάρουν” στο καπό περιπολικού!

Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της πόλης με νεαρούς ρομά να ανεβαίνουν και να “ποζάρουν” για το Tik Tok σε καπό περιπολικού της Τροχαίας Λαμίας.

Το tik tok είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ανάμεσα στα social media αυτή τη στιγμή, ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες.

Φανατικοί χρήστες του tik tok είναι και οι ρομά, που δε χάνουν ευκαιρία να ανεβάζουν βίντεο με ότι κάνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το βίντεο που ακολουθεί νεαροί ρομά βρήκαν ένα περιπολικό παρκαρισμένο στο κέντρο της πόλης και όπως θα δείτε ανέβηκαν στο καπό για να ποζάρουν προκλητικά και στη συνέχεια ανάρτησαν το βίντεο στο Tik Tok.

Από το ρεπορτάζ του LamiaReport προκύπτει ότι αυτό εγινε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (10/2), στην οδό Σκληβανιώτη απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ, όπου ο αστυνομικός της Τροχαίας άφησε για λίγα λεπτά το περιπολικό, σε σημείο που να μην εμποδίζει την κυκλοφορία, ώστε να καταγράψει τροχαιο υλικών που είχε στην Πλατεία Ελευθερίας. 

Σύμφωνα με το LamiaReport οι συγκεκριμένοι νεαροί ρομά είναι γνωστοί στις Αρχές. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας από τα πέντε άτομα που αναζητούν έχουν ταυτοποιήσει τρία άτομα, εκ των οποίων τα δύο έχουν προσαχθεί, ενώ οι άλλοι αναζητούνται. 

Από τα τρία άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί έχουν προσαχθεί ένας 17χρονος και ένας 21χρονος, ενώ ο τρίτος που αναζητείται είναι από 16 έως 19, αφού σε προηγούμενες προσαγωγές ή συλλήψεις έχει δηλώσει διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης (από το 2006 -2009).

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς για το συγκεκριμένο θέμα:

«Σχετικά με βίντεο, που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο οποίο απεικονίζονται άτομα να ανεβαίνουν στο καπό σταθμευμένου περιπολικού οχήματος, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι έχουν ταυτοποιηθεί τρία (3) από τα εμπλεκόμενα άτομα, από τα οποία δύο (2) έχουν προσαχθεί.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για έργο εξύβριση και απόπειρα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Την υπόθεση χειρίζεται προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας».

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………………………

……………………………………………………………………