ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.
Α) ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
Β) Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ ΜΕ ΑΦΜ 0000931106 ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΑΔΕ.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1979 ΓΙΑΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2000-2010 ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΔΙΝΑΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΚΤΙΝΑΧΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

……………………………………………………………

……………………………………………………………………