ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ.Δ.Π.Δ.Π. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ “ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ” Κ.Λ.Π.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- 17/12/2021

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- 17/12/2021

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Για πολλοστή φορά τηλεπερσόνες που πλασάρονται ως δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ των ιδιωτικών καταχρεωμένων στις τράπεζες καναλιών, χωρίς να κάνουν καμιά έρευνα, προσπαθούν να συνδέσουν την Ελλήνων Συνέλευσις και τον πρόεδρο της Αρτέμη Σώρρα με ευκαιριακά κινηματάκια «αγανακτισμένων» που τα παράγει και τα καθοδηγεί το ίδιο το καθεστώς.

Τελευταία προσπαθούν λυσσαλέα να συνδέσουν τα μορφώματα τύπου «θεματοφύλακες του συντάγματος» και παράνομα καταστήματα τύπου «υπουργείο θεραπειών» με την Ελλήνων Συνέλευσις και τον Αρτέμη Σώρρα, διασπείροντας ψεύδη με σκοπό να παραπλανήσουν για άλλη μια φορά τους Έλληνες πολίτες.

Ενημερώνουμε για άλλη μια φορά ότι η «Ελλήνων Συνέλευσις» και ο πρόεδρος της ουδεμία σχέση έχουν με κινήματα και κινηματάκια, νόμιμα ή παράνομα, κόμματα και κομματιδιάκια που πέρασαν ή θα εμφανιστούν στο μέλλον, και βεβαίως καταδικάζουμε απερίφραστα τις παράνομες τακτικές όλων αυτών των μορφωμάτων!

Ο Οργανισμός «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι Ένας και Μοναδικός, απόλυτα σοβαρός και νόμιμος Οργανισμός που ενώνει όλους τους Έλληνες. Οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες συστήσαμε τους αυτόνομους οργανισμούς μας με επίσημο ΑΦΜ, καταχωρημένους στο πρωτοδικείο και το ΓΕΜΗ. Εκπροσωπούμαστε νόμιμα από τα διοικητικά μας συμβούλια με τα οποία θα μπορούσαν οι δημοσιογράφοι να επικοινωνήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή για να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία θέλουν και που μας αφορά έγκυρα και με στοιχεία- Αυτό σημαίνει ρεπορτάζ! . Αντ αυτού κάνουν ψευτορεπορτάζ με εικασίες και ψεύδη χωρίς ποτέ να μας έχουν καλέσει να τοποθετηθούμε.

Αυτό και μόνο δηλώνει δόλο!

Καλούμε όσους το διαπράττουν να επανορθώσουν άμεσα και δημόσια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

…………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………