Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

4.000 παπάδες ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΩΫΣΗΚΟΥΛΗΣ !!!

ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ… ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ… ΚΙ ΕΝΑΣ παπάς… ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ;;;

ΚΙ Ο ΜΩΫΣΗΚΟΥΛΗΣ ΕΙΠΕ… ” εδώ παπάς… εκεί παπάς… να 4.000 παπάδες ακόμα να τους κάνουμε μόνιμους δημόσιους υπάλληλους να γίνουν 10.000 … γιατί από το 1945 είχαμε μόνο 6.000 και δεν προλαβαίνουν να κοιμίζουν το λαό με θαύματα και να μας τους φέρνουν έτοιμους για ψό… για ψήφο … ” ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΕΚΕΣ  !!!

ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΔΕΛΕΣ …

…………

Πρέπει να το εμπεδώσουμε βαθιά: ο Μητσοτάκης δεν έχει καμία –μα καμία – πρόθεση να ενισχύσει το ΕΣΥ, παρότι το βλέπει να καταρρέει υπό το βάρος της πανδημίας.

Αντί να εξοπλίσει τα Νοσοκομεία αγόρασε ένα ατελείωτο στόλο αυτοκινήτων για την αστυνομία, αν και το κόστος των περιπολικών φαίνεται μηδαμινό εαν συγκριθεί με τις φρεγάτες και τα Rafale που αγόρασε έναντι δισεκατομμυρίων ευρώ.

Αντί να στελεχώσει το ΕΣΥ με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό μονιμοποιεί 4000 παπάδες. Θα κάνει τις ανακοινώσεις τη Δευτέρα στη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου, συνοδευόμενος από την «Ερίτιμο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προωθήσει νομοθετική ρύθμιση, ώστε να συσταθούν επιπλέον 4.000 οργανικές θέσεις ιερέων, τις οποίες θα καταλάβουν υπηρετούντες εφημέριοι των ναών που μονιμοποιούνται. Σημειώνεται ότι σήμερα μισθοδοτούνται από το Δημόσιο περίπου 10.000 κληρικοί, οι οποίοι παρ΄ όλα αυτά δεν υπόκεινται στους κανόνες του Δημοσίου.

Κι ενώ μονιμοποιεί παπάδες, δε δε δέχεται καμιά συζήτηση για μονιμοποίηση των επικουρικών γιατρών, συστήνοντας αντίστοιχες οργανικές θέσεις. Κι αυτό διότι περιμένει πώς και πώς να λήξει η πανδημία ώστε να ξεκινήσει την αποξήλωση του ΕΣΥ, δίνοντας μεγάλα τεμάχια στα fund που ήδη έχουν αγοράσει ιδιωτικά νοσηλευτήρια και είναι πλέον εργοδότες μελών της Αγίας Οικογένειας.

Ο Μητσοτάκης μετασχηματίζει το ελληνικό κράτος στα πρότυπα των φεουδαρχικών κρατών του μεσαίωνα, όπου πυλώνες ήταν οι ένοπλοι και οι ιερωμένοι.

Εν ολίγοις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πλέον καταστεί επικίνδυνος για τη ζωή των πολιτών, τη δημοκρατία και την ύπαρξη της χώρας..

……………………………………………..

Υπενθυμίζεται ότι η Εκκλησία της Ελλάδας αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μετόχους της Εθνικής Τράπεζας, κατέχοντας 9 εκατ. 300 χιλιάδες μετοχές, δηλαδή το 1,5 του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.Το ποσοστό αυξάνεται σημαντικά αν συνυπολογιστούν τα 2 εκατ. 300 χιλιάδες μετοχές των κληροδοτημάτων της Μητροπόλεως Ιωαννίνων και οι 300 χιλιάδες μετοχές που ανήκουν στη Μητρόπολη Ηλείας.

forolekklissia

ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ “ΕΚΤΑΚΤΩΣ” ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε., Κ.Ι.Σ., ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ “ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ” !!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. (ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ… ΜΕ ΑΜΦΙΑ!!! ΣΤΟ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟΝ… ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ!!!)

ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ” … ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ … ΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ … ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ … ” !!!

………………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………