ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΔΗΘΕΝ Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ. ΣΩΡΗΔΟΝ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ… ΛΙΜΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ… ΑΛΛΑ ΘΑ ‘ΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ … ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ !! ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΕΑ ΟΔΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ DRONE Η ΤΡΟΧΑΙΑ !! [ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ… ]

  • ( ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΝ 23-10-2021 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ … )

… ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΦΟΝΙΚΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ … ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ !!! ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ …

Πάτρα: “Βουτιά” Ι.Χ. από τη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου- Παιδί μεταξύ των τραυματιών- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πατρών – Πύργου: Το αυτοκίνητο γύρισε ανάποδα και βγήκε εκτός δρόμου

Σοβαρό τροχαίο στην Πατρών – Πύργου – Πληροφορίες για εγκλωβισμένους

Μετωπική δυο οχημάτων με τρεις τραυματίες στην Πύργου – Πατρών

Πατρών – Πύργου: Ολική διακοπή κυκλοφορίας λόγω πλημμύρας στην Eθνική Oδό (photo – video)

……………..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/10/21

ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ

Πάλι θρηνήσαμε θύματα στον δρόμο καρμανιόλα εθνικής οδού Πατρών-Πύργου.
Κι ενώ εδώ και δεκαετίες όλες οι κυβερνήσεις ανακοινώνουν την κατασκευή νέου
αυτοκινητόδρομου ταχείας κυκλοφορίας ασφαλών προδιαγραφών που θα συνδέει την Πάτρα με τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, τίποτα δεν έγινε.
Ο μοναδικός δρόμος που υπάρχει μέχρι σήμερα κατασκευάστηκε την δεκαετία του ‘80 με χρήματα από την Παγκόσμια Τράπεζα (ΔΕΙΤΕ.. WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.) για την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας ώστε να μεταφέρονται τα προϊόντα πιο γρήγορα, γι’ αυτό και είναι ανοιχτού τύπου με διασταυρώσεις που συνδέουν τις πόλεις και τα χωριά.
Το αποτέλεσμα μετά από τόσα χρόνια με την αύξηση της κυκλοφορίας είναι η εκατόμβη θυμάτων από τροχαία που συμβαίνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα.
Από το 2007 μας ανακοινώνουν την κατασκευή νέου αυτοκινητοδρόμου και μέχρι σήμερα 2021 δεν έχει ξεκινήσει κανένα έργο!
Αντ’ αυτού, προκλητικά και ξεδιάντροπα μας ανακοινώνουν ότι το μόνο που θα γίνει άμεσα είναι ο έλεγχος της κυκλοφορίας από την Ελληνική Αστυνομία με DRONES προκειμένου να κόβει κλήσεις… εναερίως! Δεν τους ενδιαφέρει η ασφαλής κυκλοφορία!
Είναι αδιανόητο για ένα Νομό που είναι πόλος έλξης λόγω της Ολυμπίας, της Ήλιδας, του Επικούριου Απόλλωνα, αλλά και των πανέμορφων παραλιών του, να έχει έναν αγροτικό και επικίνδυνο δρόμο που να συνδέει αυτούς τους τόπους και οι κυβερνώντες να εφαρμόζουν μόνο εισπρακτική πολιτική, παρακολουθώντας τα τροχαία θύματά τους από ψηλά με drones!

Εκ της Κ.Δ.Π.Δ.Π η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΒΑΓΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΤΗΛ. 6993013015)

 

………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.