ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. ΤΟ 60-70% ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΙ. (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ’’ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.

ELEFSIS TV Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ’’ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΕΞΗΞΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΛΙΑΝΙΚΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΕ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 60-70% ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

……………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.