ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ: “δε μπορείτε να με δουλεύετε άλλο, σας βαρέθηκα…το γαϊδούρι άμα το φορτώσεις πολύ σου δίνει κλωτσιά” (vid)

ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

…. ΑΚΟΥΣΤΕ …

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ … Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ … ΜΙΛΑΕΙ … ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ … ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ … ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ … !!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΑΙΝΕΙ … ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ … “τα είπα και ξεθύμανα” !!! ΚΙ ΑΦΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ …ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΚΙ ΑΜΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΠΗΓΕΙ… ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΛΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ( “μέτρα ανακούφισης” ΤΑ ΛΕΝΕ ) ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ …

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙ; ΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΚΩΣΟΥ ΟΡΘΙΟΣ ΜΑΖΕΨΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ !!! ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΙΝΕΙΣ … ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ … “50% πάνω η ΔΕΗ και όλα τα προϊόντα, αλλά θα πάρουμε μέτρα ελάφρυνσης που άμεσα οι καταναλωτές θα δουν στο πορτοφόλι τους… 2 ευρώ το μήνα, θα μειώσουμε τον ενφια, θα..θα..θα..” ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ “ευτυχώς!!!! είδες ο κούλης μας ξεφόρτωσε λίγο” !!!! …

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ !!! ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ !!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ !!!

…………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.