ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2021 ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΥΡΙΝΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ,

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ¨ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ¨ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ.

ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042

ΠΗΓΗ

………………………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ : ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.