ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ,

ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟ ΘΡΟΝΟΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΘΡΟΝΩΝ, ΠΑΝΤΑ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ «ΑΡΧΗ» ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ. ΕΤΣΙ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ.
ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΕΔΙΑ ΣΠΕΙΡΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΗΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΕΔΡΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ.

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΔΙΩΝ ΣΠΕΙΡΑΣ, ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ, ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΡΟΝΟ ΤΩΝ ΘΡΟΝΩΝ, ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ.ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ.

ΟΠΟΥ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΑΣ. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ. ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΩΚΕΑΝΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΥΤΕΙ.  

ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.  

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΩΝ ΘΡΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΘΡΟΝΩΝ. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ.

ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΓΗΙΝΑ ΥΛΙΚΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ, ΩΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΦΟΒΟΥ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΩΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΔΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ. 

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ, ΤΟΥ ΘΡΩΝΟΥ ΤΩΝ ΘΡΩΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ. 

ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

…………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..