Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

ELEFSIS TV

Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΧΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ, ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΦΥΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΚΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΑΜΑ KAI ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ¨ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ¨ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

……………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.