Πυρκαγιές – Σινούκ: Παραίτηση από τον διοικητή Αεροπορίας Στρατού !! Τον μεταθέσανε εν μέσω πυρκαγιών !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η παραίτηση σχετίζεται με την διαθεσιμότητα των ιπτάμενων μέσων.

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΑ Α/Φ ΚΑΙ Ε/Π ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ! Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ !!! ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ … “ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ” …

………………………………….

Ο διοικητής της Αεροπορίας Στρατού Γιώργος Κουμεντάκης παραιτήθηκε για τον τρόπο που έγινε η διαχείριση των ελικοπτέρων Σινούκ στις πυρκαγιές.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Αυγούστου 2021 υπέβαλε την παραίτησή του ο διοικητής της Αεροπορίας Στρατού, υποστράτηγος Γιώργος Κουμεντάκης. Όπως μετέδωσε το OPEN, η παραίτηση σχετίζεται με το πώς επιχείρησαν τα στρατιωτικά ελικόπτερα Σινούκ στις πυρκαγιές.

Αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ.
Πεντάγωνο: Ανώτατο στρατιωτικό συμβούλιο για τις πυρκαγιές

Όπως έγινε γνωστό, στο Πεντάγωνο, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συνεκλήθη υπό τον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας ανώτατο στρατιωτικό συμβούλιο προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες αναφορικά με τα στρατιωτικά ελικόπτερα Σινούκ (Chinook) και το πώς επιχείρησαν στις καταστροφικές φωτιές.

……………………………………

……………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..