Ο ΣΥΡΟΣ ΝΑΜΠΙΛ-ΙΩΣΗΦ ΜΟΡΑΝΤ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΦΜ ΜΥΡΣΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ !!!

ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ Αξίζει να σημειωθεί, ότι η γεώτρηση στην δομή είχε πραγματοποιηθεί με έξοδα του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης!!! ][ …πληροφορίες λένε ότι περιορίστηκε σε λόγια …παρηγοριάς προς τον αγανακτισμένο (και με το δίκιο του) πρόεδρο της Κοινότητας Μυρσίνης. ]

[ Ο γιατρός και πρώην δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ-Ιωσήφ Μοράντ με απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, ορίστηκε διοικητής, με θητεία ενός έτους και δυνατότητα ανανέωσης, στην δομή φιλοξενίας μεταναστών στο LM Village στην Μυρσίνη. https://www.patrisnews.com/domi-myrsinis-neos-diikitis-o-nabil-morant-sygcharitiria-apo-gianni-lentza/ ]

……………………………

[ Ο Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ (Χομς, Συρία, 1962) είναι Σύρος ιατρός και ο πρώτος μετανάστης που εκλέγεται δήμαρχος στην Ελλάδα.

Ο Μοράντ έχει διατελέσει ήδη τρεις φορές δημοτικός σύμβουλος, αφού κατάφερε να εκλεγεί το 2002 και το 2006 στο δήμο Λεχαινών και το 2010 στον ενοποιημένο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18/25 Μαΐου 2014 ο Μοράντ εκλέχθηκε δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κατά τη δεύτερη Κυριακή, λαμβάνοντας 5.941 ψήφους και ποσοστό 52,23%.

Ο Ν. Μοράντ εγκατέλειψε τη χώρα του το 1979 για να σπουδάσει Ιατρική στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο και τη Βουλγαρία, όπου γνωρίσθηκε και παντρεύθηκε με Ελληνίδα συνάδελφό του, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Το 1989 ήρθαν στην Ελλάδα και δημιούργησαν το ιατρείο τους στα Λεχαινά

Ο Ναμπίλ Μοράντ είναι πολιτογραφημένος Έλληνας. ]

…………………………………..

7/7/21 Για γέλια και για κλάματα – Οι φιλοξενούμενοι μετανάστες (ΔΟΜ) δεν δίνουν νερό στους ντόπιους που τους …φιλοξενούν!!!

Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίσσονται στη δομή φιλοξενίας μεταναστών LM που βρίσκεται στην Μυρσίνη, του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. 

Ανήμερα της επετείου των δύο μηνών από το φοβερό φιάσκο με την μεταφορά εκεί από την Καλαμάτα, μεταναστών που ταξίδευαν παράνομα στις ελληνικές θάλασσες, αποδεδειγμένα φορέων του κορωνοϊού, συνέβη κάτι που είναι για γέλια και για κλάματα…  

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Κοινότητας Μυρσίνης κ. Ανδρέας Αποστολόπουλος, όταν ζήτησε μια εξυπηρέτηση προς χάριν των κατοίκων της Μυρσίνης από την δομή LM, εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ από τον υπάλληλο του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης!!!

Τι ζήτησε; Λίγο νερό για λίγες ημέρες από την γεώτρηση της δομής, επειδή η πίεση του νερού είχε πέσει (λόγω καύσωνα) και τα τρία τελευταία σπίτια του χωριού δεν είχαν νερό!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η γεώτρηση στην δομή είχε πραγματοποιηθεί με έξοδα του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης!!! 

Ο υπάλληλος του ΔΟΜ θεώρησε σωστό να αρνηθεί να δώσει στους ντόπιους λίγο νερό, εν μέσω καύσωνα, αν και η δομή ήταν απολύτως επαρκής από νερό…  

Να σημειωθεί ότι ο κ. Ναμπίλ Μοράντ είναι ο σημερινός Διοικητής της δομής και ο πρώην Δήμαρχος. Οι πληροφορίες μας λένε ότι περιορίστηκε σε λόγια …παρηγοριάς προς τον αγανακτισμένο (και με το δίκιο του) πρόεδρο της Κοινότητας Μυρσίνης.

ΠΗΓΗ

…………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.