ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 21 ΗΜΕΡΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βασιλειάδης Δημήτριος ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 4-01-2021 ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΙΣ 00:01 (ΤΡΙΤΗ) ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 21 ΗΜΕΡΩΝ.

ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ 21 ΗΜΕΡΕΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ( WEB TV WEB RADIO BLOGS) ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΌΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΟΥΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
Η ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΡΩΓΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΊΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.
ΟΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ