ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ: Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕΛΕΥΣΙΣ TV Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΔΙΕΥΘ. ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ”ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΣΙΣ ΤV ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ”ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΠΑΧΑΡΗ.
ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ Η ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΕΔΙΟ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΔΕ , ΠΩΣ Η ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ” ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .

…………………………………..

………………………………………………………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.