ΕΚΤΑΚΤΟ. Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΣΤΟ ΑΡΤΣΑΧ (ΝΑΓΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ). videos

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Hunastani Hayer

………………………………

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10219969414571450&set=a.1737506403213&type=3&theater

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ” ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΧΕΣΜΕΝΟΙ !!!!

………………………………

4 ελικόπτερα, 15 UAV, 10 άρματα μάχης. Υπάρχουν απώλειες από το Αζερμπαϊτζάν

……………………………..

Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε στο Αρτσάχ: Ξεκίνησε μαζική στρατολόγηση των στρατιωτών

Σε έκτακτη συνεδρίαση της Εθνοσυνέλευσης κηρύχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο Πρόεδρος του Αρτσάχ Αραϊηκ Αρουτιουνιάν τόνισε, ότι οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές του Αζερμπαϊτζάν φέρουν την πλήρη ευθύνη για την επιδείνωση της κατάστασης. Τα παραπάνω αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας του Αρτσάχ.

«Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα, ότι εμείς δεν θέλουμε πόλεμο, αλλά είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Δεν υπάρχει κανείς πιο ειρηνικός και φιλειρηνικός από εμάς. Η Αρμενία ποτέ δεν ήθελε πόλεμο, αυτός ο πόλεμος μας επιβλήθηκε, πρέπει να προστατεύσουμε την πατρίδα μας και τις οικογένειές μας”, έγραψε ο πρόεδρος του Αρτσάχ.

Ο Αραϊηκ Αρουτιουνιάν τόνισε, ότι όλες οι ευθύνες για την επιδείνωση της κατάστασης θα φέρουν οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές του Αζερμπαϊτζάν, και ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ προσωπικά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Αρτσάχ.

………………………………

ΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΓΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ !!!!! ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΝΙΟΙ !!!

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

………………………………

Εκκληση του Υπ. Άμυνας του Αρτσάχ, Τζαλάλ Χαρουτιουνιάν στους πολίτες

«Αγαπητοί συμπατριώτες, περίπου τέσσερα χρόνια μετά τις μάχες του 2016, ο εχθρός κατέφυγε και πάλι στη βία, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση να επιλύσει τη σύγκρουση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ υπέρ τους.

Το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν επιτέθηκε σε ολόκληρη τη συνοριακή γραμμή με πύραυλα και UAV. Αυτή τη στιγμή, οι μονάδες του Αμυντικού Στρατού μας εμποδίζουν με επιτυχία τα σχέδια του εχθρού, προκαλώντας μεγάλες απώλειες στον εχθρό.

Ο δρόμος της νίκης δεν θα είναι εύκολος. Να είναι πιστός στη φύση του, ο εχθρός θα στοχεύσει ακόμα και ειρηνικούς οικισμούς και πολίτες. Δεν θα διακρίνει τον στρατιώτη από ένα παιδί και μια γυναίκα. Δεν θα λογαριάσει του αμάχους. Είμαστε όλοι ο στόχος του.

Τώρα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη όλες τις διαφωνίες. Πρέπει να ενώσουμε την δύναμή μας. Ο στόχος μας είναι ένας: να νικήσουμε τον εχθρό με όλους τους δυνατούς τρόπους, να προκαλέσουμε ένα συντριπτικό χτύπημα στις ένοπλες συμμορίες του, να καταστρέψουμε τη στρατιωτική υποδομή του, αν χρειαστεί, να επεκτείνουμε τη ζώνη ασφαλείας και να επιβάλουμε την τελική ειρήνη.

Για να πετύχουμε, πρέπει όλοι να εργαστούμε από κοινού. Η νίκη μας δεν έχει άλλη επιλογή. Προστατεύουμε τους τάφους των προγόνων μας και το μέλλον των παιδιών μας στη γή. Όλος ο Αρμενικός λαός είναι μαζί μας. Έχουμε δικαιοσύνη. Ο Θεός είναι μαζί μας. Σε αυτό τον πόλεμο θα νικήσουμε εμείς.»

………………………………

Krikor Tsakitzian Πόλεμο στην Αρμενία κήρυξε το Αζερμπαϊτζάν
Η Αναθεωρητική, Ιμπεριαλιστική Τουρκία, υποκινεί τη φασιστική ηγεσία του Αζερμπαϊτζάν σε νέα πολεμική σύγκρουση με την Αρμενία, προκειμένου να γίνει ανακατάληψη του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) από τις δυνάμεις του Αλίεφ.
Εδώ και μερικές εβδομάδες προετοιμάζονταν το Αζερμπαϊτζάν γι’ αυτή την επίθεση.
Η Τουρκία φρόντισε να ενισχύσει την πρώτη γραμμή του μετώπου των Αζέρων με Τζιχαντιστές, οι οποίοι πολεμούσαν στη Συρία στο πλευρό της και μεταφέρθηκαν στα σύνορα με την Αρμενία, αλλά ενίσχυσε το Αζερμπαϊτζάν και με πολεμικό υλικό. Οι πρώτοι 150 Τζιχαντιστές, έφτασαν στο Αζερμαϊτζάν από τη Συρία, με ειδική πτήση τσάρτερ. Σύμφωνα με το αρμενικό δίκτυο Zartonk media που εδρεύει σε Los Angeles, California των ΗΠΑ, ο πόλεμος ξεκίνησε μετά από επίθεση των Αζέρων με πυραύλους, προς το Στεπανακέρτ, την πρωτεύουσα του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ).
Παράλληλα το Αζερμπαϊτζάν έχει αρχίσει και τον πόλεμο προπαγάνδας. Γέμισε τα σύνορα της Αρμενίας με τρικάκια που πέταξαν Αζέροι, γραμμένα στα αρμενικά, τα οποία θέλουν να εμφανίσουν ότι ρίχτηκαν από την κυβέρνηση της Αρμενίας και καλούν τους πολίτες του Νακγόρνο Καραμπάχ, να εγκαταλείψουν την περιοχή.
Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν σε ανάρτησή του στο Facebook έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:
Αγαπητοί συμπολίτες. Περήφανοι πολίτες της Αρμενίας. Υπερήφανοι πολίτες του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ). Υπερήφανοι Αρμένιοι της Διασποράς. Ο εχθρός ξεκίνησε επίθεση κατά του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ). Η επίθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Οι πληροφορίες θα συνοψίζονται και θα μεταδίδονται ανάλογα με τις ανάγκες. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να εμπιστευθείτε μόνο τις επίσημες πηγές και να είστε προσεκτικοί σε πληροφορίες που διαρρέουν οι εχθροί μας.
Ας σταθούμε όλοι στο πλευρό του κράτους και του στρατού που υπερασπίζονται τις ιερές θέσεις πατρίδας μας και θα κερδίσουμε.
Ζήτω ο ένδοξος Αρμενικός στρατός!
Ζήτω η Αρμενική πολιτεία!
Ζήτω ο Αρμενικός λαός!
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απώλειες από την πλευρά των Αζέρων είναι μεγάλες. Ο στρατός του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) έχει καταρρίψει δυο στρατιωτικά ελικόπτερα των Αζέρων, τρία drones ATS και έχει καταστρέψει επίσης, τρία άρματα μάχης. Αρκετοί Τζιχαντιστές που πολεμούν στο πλευρό των Αζέρων στην πρώτη γραμμή, έχουν τραυματιστεί σοβαρά.
Από Αρμενικής πλευράς αναφέρονται ένας στρατιώτης νεκρός και πολλοί άμαχοι πολίτες, που σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς που δέχθηκε το Στεπανακέρτ το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου.

………………………………

Οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν επίτηδες έριξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων του Αζερμπαϊτζάν παραπονιούνται από νωρίς το πρωί ότι οι πλατφόρμες της κοινωνικής δικτύωσης – Facebook, Youtube, Whatsapp, TikTok δεν λειτουργούν.

Οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν από νωρίς έριξαν επίτηδες σχεδόν όλα τα κοινωνικά δίκτυα, μεταδίδεται από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Υψηλών Τεχνολογιών.

Το κλείδωμα των κοινωνικών δικτύων οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν εξήγησαν ότι οφείλεται στην «πρόληψη προκλήσεων από την Αρμενία».

«Ελπίζουμε ότι οι πολίτες του Αζερμπαϊτζάν θα επιδείξουν κατανόηση σχετικά με περιορισμούς που ενδέχεται να προκύψουν στο κοινωνικό δίκτυο στο πλαίσιο της σύγκρουσης», ανέφερε το υπουργείο του Αζερμπαϊτζάν.

………………………………

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

…………………………..

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

……………………………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τα σχόλια είναι κλειστά.