ΓΙΑΤΙ 5G;;; ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ 5G ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;;;

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Nikos Veropoulos ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 5G
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ:
1… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ Η ΡΩΜΗ???
2… ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ 5G???

…………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ 5G ΣΤΙΣ Η.Π.Α. …

https://www.cellularmaps.com/5g-coverage.shtml

………………..

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ 5G !!!

https://www.kalamata.gr/el/enimerosi/news/1649-prosklhsh-pros-to-dhmo-kalamatas-gia-ta-diktua-5g
………………
ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2019 ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 5G

Καλαμάτα: «Πείραμα με πειραματόζωα τους Καλαματιανούς» – «Μπλόκο» στο δίκτυο 5G από τον δήμο

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/199463/kalamata-peirama-me-peiramatozoa-toys-kalamatianoys-mploko-sto-diktyo-5g-apo-ton-dimo

«Όχι» στις δοκιμές του δικτύου 5G λέει το δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, ομάδα πολιτών είχε ζητήσει να σταματήσει το «πείραμα» για λόγους υγείας.

Υπέρ τάχθηκαν 16 σύμβουλοι, ζητώντας να μην ανανεωθεί η σύμβαση με τη Wind πριν γίνουν νέες μετρήσεις. Κατά της διακοπής στράφηκαν μόνο 13 άτομα.

Τυπικά, η απόφαση ζητεί να διακοπεί η συνεργασία με τη Wind «έως ότου η εν λόγω τεχνολογία περάσει από το πειραματικό στάδιο στο στάδιο της ολοκληρωμένης εφαρμογής», σύμφωνα με το δημοσίευμα του τοπικού μέσου eleftheriaonline.gr.

Ουσιαστικά οι 16 σύμβουλοι που τη ψήφισαν αποδέχτηκαν ότι στην Καλαμάτα γινόταν «πείραμα με πειραματόζωα τους Καλαματιανούς» και ότι είναι μη αποδεκτές οι επιστημονικές μετρήσεις του «Δημόκριτου» που καταμετρούν ακτινοβολία πολύ μικρότερη του επιτρεπτού ορίου (0,2 volt με όριο 47).

Επιπλέον, στο κείμενο που διάβασαν οι εκπρόσωποι των αντιδρώντων πολιτών στο δημοτικό συμβούλιο, χαρακτηρίζεται «επικίνδυνη» η ακτινοβολία από τα δίκτυα 2G, 3G και 4G, ενώ αναφέρεται -μεταξύ άλλων- ότι υπάρχει σχέδιο… στείρωσης των Καλαματιανών, με παράλληλη εισροή μεταναστών, ώστε να αλλάξει η δημογραφική σύνθεση της πόλης.

Ακόμη και όταν υπάλληλος του δήμου Καλαμάτας παρέθεσε τα στοιχεία των επιστημονικών μετρήσεων, σύμφωνα με τα οποία η ακτινοβολία από τις κεραίες είναι εντυπωσιακά μικρότερη από τα όρια ασφαλείας, οι περισσότεροι σύμβουλοι τα αγνόησαν επιδεικτικά και ψήφισαν να διακοπούν οι δοκιμές, και το δίκτυο 5G να λειτουργήσει στην Καλαμάτα όταν θα λειτουργήσει και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Αρχικά ο εισηγητής Βασίλης Κοσμόπουλος είχε επιχειρήσει να παρουσιάσει την πρόταση διακοπής ως συνέπεια της ετεροβαρούς σύμβασης μεταξύ της Wind και του δήμου.

«Όσα ανταλλάγματα και να μας δώσουν δεν τα βάζουμε πάνω από την υγεία μας» δήλωσαν πολλοί σύμβουλοι στη συνέχεια, αλλάζοντας προφανώς το πολιτικό μήνυμα του αρχικού εισηγητή.

Έτσι, τελικώς το κεντρικό πολιτικό μήνυμα που στέλνει σε όλη την Ελλάδα η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας είναι πως οι δοκιμές διακόπτονται κατόπιν αιτήματος πολιτών που θεωρούν ότι η εκπεμπόμενη ακτινοβολία βλάπτει τη δημόσια υγεία.

Η «επίμαχη» επιστολή

………………….

… ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2020 ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΙΛΗΤΕΣ !!!

ΕΝΑ 1ο ΕΡΩΤΗΜΑ: ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΠΙΜΟΝΗ;;; ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ “ΟΧΙ” ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΓΗΚΕ “ΝΑΙ” ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΕΡΜΑΤΗΣΑΝ ΑΦΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ !!!

https://www.kalamata.gr/el/enimerosi/ekdiloseis/17978-enimerotiki-ekdilosi-gia-to-5g-ayrio-stin-kalamata

ΚΑΙ ΕΝΑ 2ο ΕΡΩΤΗΜΑ: … ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ;;; ΑΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΝ;;; ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ;;; ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ … ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;;; ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΑ ΑΥΤΟ;;; ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;;;

ΚΑΙ ΑΡΑΓΕ… ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ;;; ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΗΤΑΝ !!!

………………..

………………..

https://www.kla.tv/15586?fbclid=IwAR0p-WOgG9Jnu0S4sGRHcYdEH5SrinR-6Y_8otln3jPKeIQSVHctAnOiPDk

………………..

…………..

…………..

ΣΤΗΝ WUHAN ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΝΑ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΚΕΡΑΙΕΣ 5G !!! ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ; ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΤΙ; ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΤΙ;; Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ 5G ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ !!!

……………………………………….

ΤΙ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 5G ;;; ….

……………………………………………………………….

Τα σχόλια είναι κλειστά.