ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΝΕΚΡΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΛΑΙΩΝΑ ΘΗΒΑΣ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ; Νεκρή κρατούμενη. Εξέγερση στις φυλακές!

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ https://dikografies.blogspot.com/2020/04/blog-post_9.html

Εξέγερση στις φυλακές Ελαιώνα Θήβας, μετά από το θάνατο 35χρονης κρατούμενης στην Ε πτέρυγα, που βρέθηκε νεκρή το πρωί, πιθανόν από κορωνοϊό!
Συγκρατούμενες της καταγγέλουν στις “Δικογραφίες” ότι, η κρατούμενη ενδέχεται να πέθανε από κορωνοϊό, καθώς είχε πυρετό και δύσπνοια και πολύ βήχα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά δεν την μετέφεραν σε νοσοκομείο και της χορηγούσαν Depon.
Μαζί της στο θάλαμο βρίσκονταν ακόμη 14 κρατούμενες, που καταγγέλουν ότι, χτύπαγαν την πόρτα του κελιού, καλώντας σε βοήθεια, χωρίς να αναταποκριθεί κανείς.
Οι 110 κρατούμενες της Ε πτέρυγας έβαλαν φωτιά στη φυλακή.
Ηδη σπεύδουν τα ΜΑΤ..
Θα σας ενημερώσουμε γιά τις εξελίξεις..

………..

Κορωνοιός στις Φυλακές; “Δεν είμαστε θανατοποινίτισες”!

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Εξέγερση και σε άλλες πτέρυγες των φυλακών Ελαιώνα Θήβας, μετά από το θάνατο 35χρονης κρατούμενης, για την οποία συγκρατούμενες της κατήγγειλαν ότι, είχε όλα τα συμπτώματα κορωνοϊού.
Η κατηγορούμενη γιά υποθέσεις τρομοκρατίας Πόλα Ρούπα, σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, που κρατείται στη Γ πτέρυγα των Φυλακών Ελαιώνα Θήβας κατήγγειλε ότι, πριν από περίπου ένα μήνα πέθανε κι άλλη γυναίκα εκεί και τόνισε:
“Παρά τις υποσχέσεις, για αποσυμφόρηση των φυλακών, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, τίποτα δεν έχει γίνει ακόμη. Tα νοσοκομεία δεν δέχονται ασθενείς από τις φυλακές, γιατρός δεν υπάρχει στη Θήβα. Θα έπρεπε να έχουν αποφυλακιστεί οι ευπαθείς ομάδες. Φυλακισμένες είμαστε. Όχι θανατοποινίτισσες.
…………………………………………………………………………………
Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
«Σήμερα το πρωί (09-04-2020) 42χρονη κρατούμενη του Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε τοπικό Νοσοκομείο, όπου κατέληξε. Διενεργείται έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της, ο οποίος σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του ιατρού του Καταστήματος Κράτησης αποδίδεται σε παθολογικά αίτια».
…………………………………………………………………………………
 
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΑΝΤΩΣ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΑΪΤ “ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ” … [ Στη φυλακή έχει μεταβεί εισαγγελέας, ιατροδικαστής, για να κάνει νεκροψία και νεκροτομή,…] …
ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΛΕΕΙ … [ …διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε τοπικό Νοσοκομείο, όπου κατέληξε...] …
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ… ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΠΑΦΙΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…

Το δικαίωμα των κρατουμένων στην ζωή vs της δημόσιας ασφάλειας και τάξης – Σχέση ανταγωνισμού ή συμπλήρωσης;

Ευστάθιος Βεργώνης: Θέλουμε εστίες κινδύνου;

COVID 19 – ΗΠΑ: Εντολή υπ. Δικαιοσύνης για αποφυλάκιση περισσότερων κρατουμένων

Τα σχόλια είναι κλειστά.