Πολύ σοβαρό: “Μετανάστης εισβολέας” ανέβηκε στην δεξαμενή νερού στον Έβρο – Ελέγχεται το νερό

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Σέ Χωριό Τού ΕΒΡΟΥ, τήν ΩΡΑ ΠΟΥ Έσπαγε τήν Κλειδαριά ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΝΕΡΟΥ
ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Σέ Χωριό Τού ΕΒΡΟΥ, τήν ΩΡΑ ΠΟΥ Έσπαγε τήν Κλειδαριά ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΝΕΡΟΥ

Πολύ σοβαρό: “Μετανάστης” εισβολέας ανέβηκε στην δεξαμενή νερού στον Έβρο – Ελέγχεται το νερό

Δ.Χ. Η πληρης ειδηση: ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Σέ Χωριό Τού ΕΒΡΟΥ, τήν ΩΡΑ ΠΟΥ Έσπαγε τήν Κλειδαριά ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΝΕΡΟΥ Πού Πήγαινε ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ!!

Κατάφερε να μπει στο ελληνικό έδαφος στην περιοχή των Μαρασίων και πριν από ώρα ανέβηκε στην υδατόπυργο του χωριού, αλλά έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους που ειδοποίησαν την αστυνομία.

ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΚΟΠΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ..

Ο “λαθρο εισβολέας” φώναζε διάφορα σύμφωνα με όσα λένε αυτόπτες μάρτυρες από τα Μαράσια και στήθηκε επιχείρηση σύλληψης του, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τους αστυνομικούς οι οποίοι τον κατέβασαν από το σημείο που βρίσκονταν.

Επειδή όμως πρόκειται για δεξαμενή νερού, ενημερώθηκε άμεσα η ΔΕΥΑΟ, μήπως πρέπει να γίνει προληπτικός έλεγχος του νερού και αν χρειαστεί να αδειάσει η δεξαμενή μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Συλλήψεις και αποτροπές σήμερα Παρασκευή 6/3/2020

Όπως ανακοινώθηκε, το 12ωρο από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής έως τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής, στην περιοχή του Έβρου:

– Συνελήφθησαν 16 άτομα. Οι περισσότεροι προέρχονται από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Μαρόκο

– Εμποδίστηκαν 835 απόπειρες παράνομης εισόδου στην ελληνική επικράτεια

Από τις 06.00 του Σαββάτου έως τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής ο απολογισμός είναι ο ακόλουθος:

– Έχουν συλληφθεί 268 άτομα

– Έχει αποτραπεί η παράνομη είσοδος σε 38.480 περιπτώσεις

ΠΗΓΗ

ΔΧ ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΜΟΡΝΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΙΣΛΑΜΟΠΡΑΚΤΟΡΙΑ, ΤΡΙΓΥΡΩ! (Τον τσακωσαν πριν ριξει ουσιες στο νερο, αλλά ακομα δεν ειναι σιγουροι αν προλαβε…)
ΑΧ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ JOH της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ: ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ… ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΟΛΟΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ή ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ JOH της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής, με συνεχή εμπειρία στον πόλεμο κατά του ΡΚΚ;;;
…………………………………………………………….