Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΒΑΡΤΖ (ΣΟΡΟΣ) ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ… “ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ” !! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ;; ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ;;;

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άνθρωπος του Σόρος η εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα

Η ψυχολόγος Ειρήνη Αγαπηδάκη εργάζεται από το 2018 σε κυπριακό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτεί ο διεθνής κερδοσκόπος

Aνθρωπος του συστήματος Σόρος αποδεικνύεται ότι είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, την οποία μας παρουσίασε ως τη νέα «εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα παιδιά» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κυρία Αγαπηδάκη, που επελέγη για τη θέση, ψυχολόγος στο επάγγελμα, έγινε γνωστή σε ένα ευρύ κοινό όχι λόγω της δουλειάς της ή της ακαδημαϊκής της καριέρας, αλλά από τις δημοσιεύσεις και τις τοποθετήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ειδικά στο facebook, όπως έσπευδαν να της προσδώσουν ως… προσόν κυβερνητικά στελέχη.

Ακολούθησε η συνεργασία της τον Φεβρουάριο και η πρόσληψή της τον Σεπτέμβριο του 2018 ως λέκτορα Δημόσιας Υγείας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο, το οποίο βρίσκεται υπό τον έλεγχο της εταιρίας Gallileo Global Education, η οποία, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ελέγχεται από fund στο οποίο μεγαλομέτοχος είναι ο Τζορτζ Σόρος.

Ο Σόρος επιχειρεί με διάφορες ΜΚΟ, αλλά και προσεγγίζοντας πολιτικούς που έχουν υιοθετήσει τις… αρχές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, να «εισβάλει» στην Ελλάδα, να αλλοιώσει τον πληθυσμό της με τους διακινούμενους μετανάστες και να προωθήσει το λεγόμενο «μουσουλμανικό τόξο» εντός της χώρας.

Το έργο του φαίνεται πως συνεχίζει ο γιος του, Αλεξάντερ Σόρος, ο οποίος πολύ πρόσφατα είχε συναντήσεις τόσο με τον Εντι Ράμα όσο και με τον Ζόραν Ζάεφ, που εγείρουν αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας και επιβουλεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα.

ΜΚΟ και «ανοιχτά σύνορα»

Ο Ουγγροαμερικανός δισεκατομμυριούχος έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός εδώ και χρόνια για την προσπάθειά του να καθορίσει τις πολιτικές κρατών τόσο της ανατολικής Ευρώπης όσο και των Βαλκανίων, αλλά και για την εμπλοκή του εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο Μεταναστευτικό και την προσπάθειά του να επιβάλει την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» για ίδιον όφελος, κυρίως μέσω της χρηματοδότησης ΜΚΟ οι οποίες επί τόσα χρόνια δημιούργησαν το δικό τους «καθεστώς» στα ελληνικά νησιά, και όχι μόνο, σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, στο θέμα αυτό βρήκε τον… δάσκαλό του από τον Βίκτορ Ορμπαν της Ουγγαρίας, ο οποίος τον κατήγγειλε για το Κεντρικό Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, το οποίο χρησιμοποιεί ως «εκκολαπτήριο» για την παραγωγή μιας «ελίτ» που θα εφαρμόζει τις ιδέες του.

Με την επιλογή της κυρίας Αγαπηδάκη ως «εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα παιδιά», ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για χάρη πιθανώς του συστήματος Σόρος και των υπερασπιστών του, «αδειάζει» και την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μηχαηλίδου, η οποία είχε επιφορτιστεί με την αρμοδιότητα αυτή, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και στο εξωτερικό. Παρακάμπτει δε σε έναν βαθμό τόσο τον αρμόδιο συντονιστή για το Μεταναστευτικό Αλκιβιάδη Στεφανή όσο και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιώργο Κουμουτσάκο.

ΠΗΓΗ: https://www.dimokratianews.gr/content/102749/anthropos-toy-soros-i-ethniki-syntonistria-gia-ta-asynodeyta

…………………………………………………………………….

Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ; …ΔΗΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ… ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ… ΜΟΝΟ ΤΟ 1142 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΩΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ…

ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

…ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΣΟΥ… ) “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ”. “Global Combact for Migration”. 100ΜΥΡΙΑ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ !!! ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!

……………………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!! ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!!!

………………………………………………

ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ… ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ… ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ: … ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ… ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ;;; … ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ…

ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΖΟΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΕΤΡΑΓΕΣ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ… ΠΟΤΕ ΜΠΛΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΤΕ ΡΟΖΑΛΙ ΠΟΤΕ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ… ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΑΝΤΡΙΤΗ… ΕΝΑΝ … ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ…

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ… ΑΜΑ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ… Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

…………………………………………………………….

Τα σχόλια είναι κλειστά.