Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΙΜΑ ΕΜΦΑΝΗΣ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

https://ekloges.ypes.gr/current/e/home/index.html

……………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΙΜΑ ΕΜΦΑΝΗΣ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ … ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ Ο “ΚΑΝΕΝΑΣ” – ( ΟΔΥΣΣΕΑΣ ) ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΦΗΜΟ ( ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ) ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΙ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ !!!

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!! 

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΩΣ … ( , ) ΚΟΜΜΑ , ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ 2014 ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ 18 ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ 31 … ΣΥΝΟΛΟ 49 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ 40 !!! ΟΛΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ !!!

Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΙΣΟ ΠΟΛΕΜΟ !!!

Η ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ “ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ” ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥΣ…

ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ !!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΙΔΙΩΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΧΑΝ…

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ( ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ )

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΚΕΦΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ…

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”