Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ “Ηχώ 99,8” ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ηχώ Νέα Η Ελλήνων Συνέλευσις καλεί σε Γενικό κάλεσμα τα μέλη της Ε.ΣΥ και τους πολίτες της Ιεράπετρας

Ο κ. Ιωάννης Δάρας, εκπρόσωπος τύπου πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις μίλησε στον Ηχώ 99,8

Η Ελλήνων Συνέλευσις Ιεράπετρας καλεί σε Γενικό κάλεσμα όλων των μελών της Ε.ΣΥ και όλους τους πολίτες της Ιεράπετρας στις 15 9-18  και ώρα 10:00 π.μ, Να έρθουν  στο γραφείο της Ιεράπετρας ψυλλινάκη 55   στο τέλος της Λαϊκής Αγοράς και 12:30 ώρα στην κεντρική πλατεία Ιεράπετρας όπου θα γίνει ομιλία και μοίρασμα φυλαδίων   ώστε  να ενημερωθούν τα μέλη και οι πολίτες για τις τρέχουσες εξελιξίξεις με αποδείξεις και να Διαδώσουμε μετά  παντού όλοι μαζί ,ώστε να μην μείνει κανείς Ανημέρωτος για:
Για τους στόχους και σκοπούς της Ε.ΣΥ.
Για το Άδικο που βιώνει ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα μας Ελλήνων Συνέλευση  Αρτέμης Σώρρας που κρατήτε παράνομα “ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ” χωρίς να του έχει επιδοθεί καμιά κατηγορία και χωρίς να του έχει οριστεί Δίκη.
Να ενημερωθούν όλοι για τα 600δις που έχει προσφέρει ο  Αρτέμης Σώρρας στη Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, τα οποία  ύστερα από 2 Αθωωτικές ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ  Δικαστικές Αποφάσεις είναι σε πλήρης ισχύ , μη αμφισβητήσιμα πλέον από κανένα θεσμό και ΑΜΕΣΑ  ρευστοποιημένα.
Την Ατολμία  και απροθυμία της Δημοτικής  Αρχής και του τοπικού δημοτικού συμβουλίου της Ιεράπετρας , που ενώ  είναι  ενημερωμένοι  επίσημα με κάθε λεπτομέρεια από την Ε.ΣΥ Ιεράπετρας  και έχουν την δύναμη  ως Πρώτη Αρχή , να προβούν  στην υλοποίηση  έργων, από την χρηματοδότηση που έχει εξασφαλίσει Ο Αρτέμης Σώρρας για τους Δήμους όλης της Ελλάδος αδρανούν, και δεν ερευνούν για την αλήθεια ή μη και να κάνουν ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για να ενημερωθεί  ως έχουν χρέος.ο πολίτης της Ιέράπετρας .
Σας περιμένουμε στο γραφείο της  Ε.ΣΥ Ιεράπετρας χωρίς φόβο , χρώμα, κόμμα και Δόγμα. Η άγνοια είναι εκείνη που μας βλάπτει και όχι η ενημέρωση.
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Δάρα: