ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  1-10-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ.  ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.  ΟΛΕΣ!  Η CIA, Η DIA, Η ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΡΚΕΤΑ.  ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΣΥΛΟ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:  ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ.  ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΟ.  ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΕΣ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΚΙΕΣ.  ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ 7 ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.  ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ.  ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ 300 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.., ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΒΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ!!! ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.  ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ, ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΛΕΣΧΕΣ, ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.  ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΨΗΛΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, Ή ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.., ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΙΑ, ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΟΛΕΣ.  ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΗ, Ή ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!! ΟΠΟΙΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ, ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙΣ!!!  ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ, Ή ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.  ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΨΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, Ή ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, Ή ΜΟΝΗ ΤΗΣ.  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΥΓΟΥΝ.  ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ, ΜΗΠΩΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΡΧΗ, ΕΝΑΝ ΒΑΣΗΛΙΑ, ΕΝΑΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ.  ΑΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΡΗΡΟΡΑ.  ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.  ΟΥΤΕ Η ΕΥΠ, ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.  Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΟ.  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ.  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ.  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ.  Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ. Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΙ.  ΟΠΟΤΑΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;  ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΑΚΟΥΣΤΕ: ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ. ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ.  ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΠΑΙΝΕΙ.  ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙ;  ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ.  ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ.  ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ.

ΤΟ ΤΧΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΟ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΕ.  ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΟ.  ΑΣΥΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΟ ΟΥΤΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΟ, ΟΥΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.

ΕΑΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ, ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.  ΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΙ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΩ, Ή ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΓΩ, Ή ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ.  ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.

Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ, ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΟ ΠΩΣ ΤΣΑΚΚΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!  ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.  ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ… ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΕΣ,  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ.  ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΟΜΟΥΣ.  ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΤΕ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΤΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

ΣΑΦΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΚ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!

ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ;  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΩΡΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.  ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ.  ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΣΚΙΕΣ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ.  ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΜΗΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ.  ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΩ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ.  ΜΗΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ.  ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΝΑΙ ΝΑΙ. ΤΙ; ΤΣΑΚΚΙΣΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΔΕ;  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.  ΕΝΤΑΞΕΙ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΤΥΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΓΕΛΑ.  ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΓΕΛΑ ΤΩΡΑ.  ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.  ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ.  ΕΝΩΘΕΙΤΕ.  ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ, ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ.  ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;  ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ;

ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ.  ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ.  ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.  ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΕΠΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.  ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΕΣΑΣ.  ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ.

ΟΚ.  ΚΑΝΑΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.  ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ.  ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.  ΤΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.  ΤΟΥ ΛΕΜΕ: ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;;;  ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΩΡΑΙΑ.  Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ;;;  Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.  ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ: ΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ.  ΝΑΙ.  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΩΡΑΙΑ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΑΦΜ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.  ΕΧΕΤΕ… ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!  ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΘΕΛΕΙΣ;  ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΑΡΤΙ ΘΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ;  ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ;  ΟΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ.  ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙ:  ΕΛΑ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ;  ΜΑΛΙΣΤΑ. ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ;  ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ;  ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ;  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.  ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΜΩΣ, ΑΜΑ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ.  ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.  ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ  ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ;

ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.  ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.  ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΕΠΩ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ:  ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ;;  ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ;;  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ;; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ;;  ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ;;  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ;; ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ;; ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ DNA ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ;;;  ΤΑ ΕΙΠΕΣ;;; ΩΡΑΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ.

ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 300, 1000, 700,  5000 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ.  ΩΡΑΙΑ;;; ΩΡΑΙΑ.  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ, ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.  Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΑΛΗΘΕΙΑ;;;  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ;;;  ΜΑΛΙΣΤΑ!  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ;;;  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ;;;  ΜΑΛΙΣΤΑ. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ.  ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ.  

ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.  ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.  ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.  ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ.  ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.  ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ.  ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ.  Σ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΙΚΗΣΕΙ.

ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.  ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.  ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ! ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΤΙΣΤΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.

ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΩ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.