ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  8/11/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  8-11-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΙΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΟ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ.  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ, ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΙΑ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ.  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΑΝΗ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΦΕΚ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ;

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, Ή ΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΝΟΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΩ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ;

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.  ΑΥΤΟ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ:  ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.  ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΣ;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΑΣ.   ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΑΓΓΛΙΑ, Η ΙΣΠΑΝΙΑ, Η ΙΤΑΛΙΑ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1934 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.  ΑΠΟ ΤΟ 1934 ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.  ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ… ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΑ.  ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.  ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.  ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΣ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ.  ΟΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.  ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ.  Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.  ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ.  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΑΙΑ.  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ; ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΟΥ;  ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ, Ή ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.  ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ;  ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΧΘΡΙΚΟ.  ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ.  ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.  ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ!  ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΣΑΦΩΣ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΓΜΑΤΑ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΥ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ.  ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΖΕΙΣ, ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ, ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΣΑΙ, ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΒΑΣΗΣ DNA, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΥΣΙΑΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΛΕΩ:  ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ.  ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ.  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ.

ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ;  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ.  ΩΡΑΙΑ.  ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ;  ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.  ΤΙ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΣ;  ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ;  ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ;  ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ;  ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ;  ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.  ΑΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ;  ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ;  ΕΝΤΑΞΕΙ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.  ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ.  ΟΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΖΕΡΠΑΙΖΑΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΖΑΜΒΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΖΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ;  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΕΣΥ;  ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;  ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.  ΑΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΣΥ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙΣ;  ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ;  ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΟ.

ΕΓΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.  ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΛΟΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ.  ΜΕ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;  ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;  ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ;  ΩΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΒΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ.  ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.  ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.  ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ;   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.  ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ, ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ, ΟΤΙ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ.  ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ.  ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.  ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ.  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ.  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.  ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΙΑ.  ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ;  ΕΙΝΙΑ ΘΕΜΑ, ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, Ή ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.  ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.  ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.  ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΙΕΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.  ΘΑ ΠΙΕΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ.  ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ.  ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ.  ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ.  ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ;  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ;;!!!  ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ.  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ;  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΒΓΑΛΕΙ ΧΙΛΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ;  ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ:  ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;  ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ.  ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ;

ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ ΕΜΑΣ.  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.   ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ.  ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑ,Σ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΑΣ.  ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.  ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.