ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Δ.Π.ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πολιτικός Φορέας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι η νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων με Αρ. Πρωτ.: 6199 του Αρείου Πάγου στις 4/09/2015.
Έχει μόνο πολιτικό προσδιορισμό, παράγοντας πολιτική μέσα από τον πολίτη και αντλώντας τη δύναμη από το «κρατείν του δήμου», εν αντιθέσει με όλα τα κόμματα που κομματιάζουν και διαιρούν την κοινωνία σε κομμάτια. Κύριος σκοπός της είναι η συνένωση όλων των Ελλήνων απανταχού της γαίας, για να αποτελέσουν τον πυρήνα επαναφοράς της πραγματικής δημοκρατίας με Αξίες, Αρχές και Πολιτειακούς Νόμους.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», μετά την ανάληψη της ευθύνης της τρομοκρατικής επίθεσης στις 14/11/2017 στην «Ε.ΣΥ ΞΑΝΘΗΣ 1» δηλώνει ρητώς και ευθαρσώς ότι δεν εκβιάζεται από κανένα είδους αναρχικό και παράνομο στοιχείο τύπου «ΑΝΤΙΦΑ», το οποίο εσκεμμένως επιδιώκει τον αποπροσανατολισμό και αφανισμό του Ελληνικού Έθνους, κρυπτόμενο πίσω από το κάλυμμα των αντιεξουσιαστών – αναρχικών στοιχείων του παρακράτους, το οποίο είναι χρηματοδοτούμενο ως φαίνεται από τα γνωστά-άγνωστα ξένα κέντρα εξουσίας τα οποία προωθούν μέσω και της λαθρομετανάστευσης, την πολυπολυτισμικότητα, τον εκφυλισμό των κοινωνιών και την ολική αποσύνθεση του Έθνους μας. Γνωρίζουμε ποιούς υπηρετούν, ποιά είναι τα κέντρα εξουσίας και ποιοί είναι οι εντολοδόχοι τους, οι οποίοι τους «ναυλώνουν» για ένα χαρτζιλίκι, χειραγωγώντας την συνείδηση τους.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» δηλώνει λοιπόν κατηγορηματικά, ότι δεν πτοείται και δεν τρομοκρατείται από τέτοιου είδους τρομοκρατικές ενέργειες και είναι εναντίον κάθε φασιστικού ιδεολογήματος, κάθε μορφής ρατσισμού και φυλετικών διακρίσεων. Άρα τίποτε από όλα αυτά δεν την αντιπροσωπεύει και βαδίζει ακάθεκτη, νόμιμα ως το μόνο συνταγματικό όχημα του Έθνους, προς την απελευθέρωση της Ιερής μας χώρας και δη του πλανήτη, από τους επικυρίαρχους της νέας τάξης πραγμάτων.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Διοικητικού Συμβουλίου
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Ιωάννης Τσέρνος

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ !!! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!