ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ 16/02/2017 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΩΣ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΘΗΝΑ 13/02/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ Η ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 67650/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Η΄ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ «ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ.

Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ : « Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ…… ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ 16/02/2017 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΩΣ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ «ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ» ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ «ΔΟΞΑ ΑΛΗΘΗΣ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ» ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΔΙΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠ΄ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΠ΄ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση