Αθανασία Γεωργοσοπούλου (δικηγόρος): …ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί… δια τα θέματα αυτά τα μέσα της διαπλοκής του καθεστώτος δεν κάνουν λόγο

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πλειστηριασμοί ακινήτων Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή μέσω υπολογιστή

Πλειστηριασμοί ακινήτων Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή μέσω υπολογιστή

Αθανασία Γεωργοσοπούλου ( Δικηγόρος ) Όπως όλα δείχνουν το νέο νομοσχέδιο δια τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς θα είναι έτοιμο τις επόμενες ημέρες…. Το δημοσίευμα αναγράφει ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αποτελούν χρόνιο αίτημα των συμβολαιογράφων, καθώς και ”παλιά μνημονιακή υποχρέωση” της ”πολιτικής εξουσίας” της χώρας…..

Η προδικασία, ως προς τις προθεσμίες των ενδίκων μέσων θα παραμείνει η ίδια… Αυτό που θα αλλάξει είναι ο τρόπος και ο τόπος των πλειστηριασμών… Αυτοί θα διεξάγονται στα γραφεία των Συμβολαιογράφων, θα μπορούν να κατατίθενται παράλληλα πολλές προσφορές, δια να επιτυγχάνεται το μεγαλύτερο δυνατό εκπλειστηρίασμα, ενώ σε αυτούς θα μπορούν να συμμετέχουν -ηλεκτρονικά- και πλειοδότες εκ του εξωτερικού….

Έλληνες άνθρωποι , αδέλφια μας…..
Αντιληφθείτε ότι η Διεθνής Τραπεζοκρατία, σε συνδυασμό με την εξωνισμένη πολιτική μαφία συμπολίτευσης κι αντιπολίτευσης δεν θα σταματήσουν, πριν σε αφανίσουν….
Όμως, δια τα θέματα αυτά τα μέσα της διαπλοκής του καθεστώτος δεν κάνουν λόγο
Ουδείς εκ των καθεστωτικών μέσων σου λέγει την αλήθεια
Ουδείς σου δείχνει μια αχτίδα φωτός…..

Έλληνα, άνθρωπε…
Τώρα είναι η ώρα να αντιληφθείς, ότι πολιτικοί, ιερατεία και Μ.Μ.Ε είναι όλα απεναντί σ’ εσένα και την πατρίδα σου….
όσο θα προσπαθούν να σε πείσουν, ότι είναι χρέος σου να αποπληρώσεις ένα δημόσιο χρέος, που οφείλεται στις ανακεφαλαιώσεις των ιδιωτικών τραπεζών, ένα χρέος που ουδέποτε εισέπραξες είτε εσύ, είτε η πατρίδα σου, άλλο τόσο θα προσπαθούν να σε αποτρέψουν απ την μία και μόνη αλήθεια που είναι ο κληρονομικός σου πλούτος…. οι δύο περιουσίες που έχουν κλειδωθεί υπέρ σου εκ του Αρτέμη Σώρρα, καθώς και η μία και μόνη οριστική και αμετάκλητη λύση να απελευθερωθείς εκ των μνημονίων, μέσω της Ελλήνων Συνέλευσις, που δια της Εθνοσυνέλευσις θα καταργήσει κάθε μνημονιακή δέσμευση, κάθε παράνομη εκποίηση της Δημόσιας και Ιδιωτικής μας Περιουσίας…..

Έλληνα άνθρωπε……
Τώρα είναι η ώρα να αντιληφθείς, ότι το θέατρο του παραλόγου στο οποίο ζούμε σήμερα μπορεί ν’ αλλάξει μόνον αν Ε.ΣΥ. το αποφασίσεις… Μόνη η Ένωσή μας ως Έθνος έχει την καταλυτική δύναμη να ανακόψει δια παντός τον εχθρό του Έθνους μας εντός κι εκτός Ελλάδος…..
Χρησιμοποίησε, Έλληνα αδελφέ μου την λογική και την ευθικρισία σου και ενώσου με τ’ αδέλφια σου εντός του Εθνικού μας Πολιτικού Φορέα δια να παγώσουμε την κόλαση του σκότους τους….
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ

…………………………………………

Αφήστε μια απάντηση