ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: “ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΠΑΝΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ;… ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

screenshot-4ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Αλφειός: ΩΪΜΕ !!! ΟΥΑΙ ΠΑΠΑΙ ΒΑΒΑΙ ΙΑΤΑΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΕ !!! ΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΥΡΕΙΣ ΑΝΘΡΑΚΕΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ;;; Ω ΣΥ ΥΠΕΡΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΕ !!! Ω ΣΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ !!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ (ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΜΕΝΟ 40 ΣΕΛΙΔΕΣ) 

screenshot-9

%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b7-%cf%83%cf%89%cf%81%cf%81%ce%b1ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ;;; ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ … ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ … , ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ( ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ) … , ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ … , ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ … !!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ , ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΣΤΟΝ ΟΗΕ , ΣΤΟ ΔΝΤ , ΣΤΗΝ ΕΚΤ , ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ , ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

screenshot-5screenshot-6screenshot-7screenshot-8

ΠΑΝΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Φ. ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ε. ΜΑΡΟΥΠΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!! “”ΩΪΜΕ !!! ΟΥΑΙ ΠΑΠΑΙ ΒΑΒΑΙ ΙΑΤΑΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΛΕΞΕΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ … ΩΧ … ΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΙ ΑΜΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΠΙΑΣΕ …”” ΟΤΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ 2010 1,5δις ΓΙΑ 10 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Τ.τ.Ανατολής ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΕΝΟΡΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!

y%cf%80-%ce%bf%ce%b9%ce%ba-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%87%ce%b5%cf%83-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7%cf%831y%cf%80-%ce%bf%ce%b9%ce%ba-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%87%ce%b5%cf%83-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7%cf%832

 

………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ… ΕΑΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΣΟΥΝ Η ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΟΥΝΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

Αφήστε μια απάντηση