ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΛΛΩΝ ! Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ

ΑΡΘΡΑ

14063748_511791262360376_1705254916278420715_n

Vasilis Theodoropoulos ΑΠΟΛΛΩΝ.!!!!!! Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΟ ΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΒΟΛΩΝ ΔΙΑΣΠΕΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

«ΑΝΩΘΕΝ ΓΑΡ ΑΠΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΑΞΕΩΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΧΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΤΙΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΟΝ»

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.

«ΕΚ ΜΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΝ ΕΚ ΔΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΧΙΔΙΑΣ ΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑΝ ΚΑΙ ΕΝΩΣΙΝ»

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΗΡΙΩΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ.

«ΠΑΝ ΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΣ ΑΝΑΙΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΗΡΙΩΔΕΣ…. ΤΗΝ ΔΕ ΤΟΞΙΚΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΗΣ ΑΤΑΚΤΟΥ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΝ»

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΕΙΣ ΕΝ.

«Ο ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΙΤΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΑΓΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ….. ΟΤΙ ΕΝΟΠΟΙΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΠΛΗΘΥΣΜΕΝΩΝ»
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο Α ( ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΟ ) + ΠΟΛΛΩΝ……..

ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΜΙΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…. ΩΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΗΣ «ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ»

Αποκ. 9,11 «ἔχουσι βασιλέα ἐπ᾿ αὐτῶν τὸν ἄγγελον τῆς ἀβύσσου· ὄνομα αὐτῷ ἑβραϊστὶ Ἀβαδδών, ἐν δὲ τῇ ἑλληνικῇ ὄνομα ἔχει Ἀπολλύων.»
ΑΠΟΔΟΣΗ: Εχουν δε βασιλέα και αρχηγόν της πονηράς παρατάξεώς των τον άγγελον της αβύσσου. Το όνομα αυτού εις την Εβραϊκήν είναι Αβαδδών, εις δε την Ελληνικήν ονομάζεται Απολλύων, δηλαδή εξολοθρευτής.

…………………………………

 

Αφήστε μια απάντηση