ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (600δις & 2,3τρις). Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Έλληνες, όταν εγερθείτε της λήθης σας, σφυρίξατέ μας παρακαλώ….

ΑΡΘΡΑ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Screenshot-11

Αθανασία Γεωργοσοπούλου Δι’ ευρύνοες , ελεύθερους τω πνεύματι , σκεπτόμενους ανθρώπους μόνον….
Δείτε πώς απαντά το γραφείο του Πρωθυπουργού στην εξώδικη εντολή-διαταγή του Αρτέμη Σώρρα , δια της οποίας ο ”τελευταίος” δίνει την εντολή εις τον ”πρώτον” να εισπράξει εκ των δύο περιουσιών του Ελληνικού Έθνους δια την ολοσχερή εξόφληση κάθε οφειλής εις βάρος ημών των Ελλήνων Πολιτών βεβαιωμένης σήμερον ή μη εισέτι γεγεννημένης και εις τους αιώνας των αιώνων ……
Διαβιβάζει την εξώδικη εντολή-διαταγή του Κ. Αρτέμη Σώρρα προς τον Αρμόδιο Υπουργό , δια τις περαιτέρω ενέργειές του…..
Τον επί των Οικονομικών μας Υπουργό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δια πείτε μου ευρύνοες Έλληνες…..
Αν η εντολή -διαταγή του Αρτέμη Σώρρα εμπεριείχε στο ελάχιστον τι το μεμπτόν , δεν θα έπρεπε να διαβιβαστεί απευθείας στον Εισαγγελέα και στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου δια τις περαιτέρω ενέργεις αυτών εναντίον του Αρτεμίου Σώρρα ???????????
Κι αν ο κ.Αρτέμης Σώρρας ήτο ένας οιοσδήποτε κι όχι ο Θεματοφύλακας των Συμφερόντων του Ελληνικού Λαού , ο ενεργών εις το όνομα και δια λογαριασμόν του Ελληνικού Λαού , διατί κάποιος να διαβιβάζει αρμοδίως το αίτημα -διαταγή -εντολή του και μάλιστα να κοινοποιεί εις αυτόν την απάντησή του στον Αρμόδιον καθ’ ύλην Υπουργό ???????????
Έλληνες , όταν εγερθείτε της λήθης σας , σφυρίξατέ μου παρακαλώ….
Εγώ και οι συνέλληνές σας θα είμεθα εδώ δια την ολοκληρωτική απελευθέρωση του Έθνους μας , κτίζοντας την των Ελλήνων Πολιτεία !!!!!!!!!!

……………………………

Viky Charalambous Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΑΝΤΑ…

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,
ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ, ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ..

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Α. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΕΓΓΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ

Β. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΑ

Γ. ΤΟ ΥΠ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ

Δ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΛΟΠΗ, ΑΠΑΤΗ ΚΤΛ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…

Ε. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ..

ΆΡΑ, ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΔΗ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ..

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ (ΔΗΜΟΣΙΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ),
ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΣΕ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΑΡΑ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΣΑΣ..

ΟΙ 2 ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ.

ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΤΟΛΗ, ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ.

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ.

Δ2863   10.05.2016

……………………………………..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

Αφήστε μια απάντηση