ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: “Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας” (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Screenshot-11

Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ, 15/7/16
ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΞΕΛ ΑΜΠΟΤ ΣΙΠΡΑ ( ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΝΤΕΕΕ 😉  )
ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΣΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ( 27 δις ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΠΑΤΡΩΝ ) !!!!

https://www.facebook.com/menios.xilinakis/posts/1222393721127259

Αλφειός: ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ… ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ( κ. Σώρρα ) ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΑΣ , ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ , ΤΙΣ ΣΕΖΛΟΓΚ ΣΑΣ…

( … Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΝΟΜΕΑ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ , ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ -ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΦΟΡΕΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ… ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ !!!

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ … ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ !!! ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ !!! ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ;;; ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ;;; ΜΗΠΩΣ… ΜΗΠΩΣ… ΜΗΠΩΣ… ;;; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΟΣΑ “ΜΗΠΩΣ” ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ , ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ… 

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ;;; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΜΑΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ;;; ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ;;; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ ;;; ΑΦΟΥ ΚΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ , ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ !!! 

… ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600δις ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΡΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΣΟΥ… )  

… ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΑΣ.

ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠ’ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ , ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ !!!

13401163_10208082322169413_1654357746_n

ΡΟΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ !!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ;;; Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Δ2863 10.05.2016……………………………….

ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ !!!!!…………………………………

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ… ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΑΝΤ’ ΕΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 27δις €, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ1«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (βίντεο)

«Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

……………………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση